Region

Svet

Eva Ras otkriva da je Olji Bećković bila kao druga majka!

Glumica Eva Ras otkriva da je Olji Bećković bila kao druga majka, jer je nju i sestru čuvala kada su bile male.

Eva Ras otkriva da je Olji Bećković bila kao druga majka! Screenshoot Youtube



Glumica Eva Ras, družila se sa roditeljima Olje Bećković, Verom Pavladoljskom i Matijom Bećković , te je često čuvala nju i njenu sestru bliznakinju kada su bile male. Eva o tom periodu kaže:

"Vera je bila moja prijateljica i njene ćerke Ljudmila i Olja rasle su kraj mene. Ras je bio prvi izdavač Matije Bećkovića i njegova prva knjiga bila je bibliofilmsko izdanje. Kad sam se udala za Rasa, on me je upoznao sa Matijom i Verom i tada su se rodile bliznakinje. Vera i ja smo se odmah sprijateljile i ostvarile predivno prijateljstvo. Bila je čudesno lepa žena i ta njihova ljubav je slična kao moja i Rasova, sa tom razlikom da su oni mnogo mlađi ušli u brak. Olja je bila ista kao i sad, uvek je vladala."

Dodaje, da je Olja uvek znala da iznenadi i zaprepasti, da je duhovita i fantastična bila i kao dete, dok je njena sestra bila tiha i mirna. Eva, kaže da je više puta gostovala u emisiji kod Olje Bećković i da je uvek zvala u poslednji čas, onda kada joj neko otkaže gostovanje:

"Ja joj dođem kao neka rezerva jer zna da ne mogu da je odbijem. Nedavno sam je srela u pečenjari, srdačno smo se pozdravile."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus


>