Region

Svet

Sećate li se glumice iz filma Nataša? Ona danas živi daleko od Srbije.

Sećate li se glumice iz filma Nataša, Tijane Kondić ? Ona danas živi daleko od Srbije i kaže da joj je sve teško.

Sećate li se glumice iz filma Nataša? Ona danas živi daleko od Srbije. Print screen / Instagram



Pre 17 godina snimljen je film "Nataša" u kojem se u glavnoj ulozi pojavljuje Tijana Kondić. Taj film je proslavio ovu glumicu, tada devojčicu, koja danas živi van Srbije i otkriva koliko joj je bilo teško da krene od nule. 

Posle snimanja legendarnog filma, Tijana je upisala svetsku književnost, a zatim napustila Srbiju i preselila se u Izrael, gde i sada živi. Pauzu od poslovnih obaveza iskoristila je kako bi došla u Beograd, gde promoviše svoj prvi roman "Tragovi života". 

Tijana u Izraelu ima familiju koja joj je velika podrška, a radi dva posla: drži plesne časove kubanske salse i radi projekte u produkciji:

"Nedavno sam završila veliki film jednog od najpoznatijih Izraelskih reditelja. Teško je i naporno. Ali ako imate ambiciju, onda dogurate negde. U pauzama između projekata pišem."

Tijana kaže da je sve teško kada krećete iz početka jer je u Izraleu bila ranije samo kao turista, a velika je razlika biti turista i živeti na tom mestu. Ipak, upoznala je ljude iz celog sveta, naučila novi jezik, živi potpuno drugačiji život ali joj nedostaju stvari iz Srbije, a posebno ljudi:

"Najteži trenutak mi je bio odlazak odavde, a nakon toga smrt mog oca, koja se dogodila samo dva meseca nakon mog odlaska u Tel Aviv. U jednom trenutku se mnogo stvari desilo. Preseljenje, potom porodični nesrećni događaj. Ceo taj težak period koristila sam za pisanje u. Pisanje je jedna vrsta terapije i svaki oblik umetnosti."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>