Zadruga

Parovi

Zadruga: Kija urla na Slobu! Ako treba da pišaš, idi pitaj Lunu možeš li! (VIDEO)

Kija se povredila u rijalitiju "Zadruga" tokom žurke, pa je ta tema još uvek zanimljiva svima i dok jedni Slobu brane, drugi ga napadaju. Njegova rekcija iznervirala je Kiju. Kija urla na Slobu: "Ako treba da pišaš, idi pitaj Lunu možeš li!"

Zadruga: Kija urla na Slobu! Ako treba da pišaš, idi pitaj Lunu možeš li! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Prvi koji je Kiji prileteo u pomoć bio je Radosav Stefanović Žuti. U jednom trenutku Sloba Radanović je priznao svojoj devojci Luni da mu je bilo neprijatno da pomogne svojoj još uvek zakonitoj supruzi zbog nje. Slobi je povodom ovoga bilo upućeno pitanje od strane novinara da prokomentariše ono što je rekao:

"Tada je prvi Žuti uleteo, tako da ja nisam prvi ni mogao da joj pomognem. Da sam ja bio taj na koga se čekalo da ukaže pomoć, ja bih reaovao. Znam da Luna ne bi imala ništa protiv toga. Ona mi je sama rekla da je to glupost što joj nisam prišao. Da sam ja bio jedini koji je trebao da joj pruži pomoć, uradio bih to, ljudski je, ali su me drugi preduhitrili."

Zatim je Luna prokomentarisala da ona nema ništa protiv da njen dečko pomogne Kiji kada god je to neophodno, a pogotovo u ovakvim situacijama i istakla da bi joj i ona pomogla uvek. Nakon nje je svoje mišljenje iznela i Kija:

"Ti meni ne trebaš u životu, kao što sam ja tebi trebala, ja mogu bez tebe. Ti treba da se zapitaš kako ćeš bez mene, ja itekako mogu bez tebe. Ti ne treba da mi prilaziš i pomažeš uopšte. Ako treba da pišaš, idi pitaj Lunu možeš li. Treba da se napravi kompilacija svega "Da, rekla mi je Luna! Alo, dečko bre, ti si muško, ponašaj se u skladu sa time. Ne samo što si muško, ti si čovek, moraš da imaš svoje mišljenje. To što si ti izjavio, to sve o tebi govori. Ti dečko kanališ sam sebe svojim izjavama,  Ima meni ko će da pomogne, ne treba nikad da mi ti pomogneš."

Sloba nije želeo da je sluša i nakon nekoliko trenutaka njihove rasprave on je ustao i otišao u spavaću sobu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>