Zadruga

Parovi

Zadruga: Umalo tuča! Ma, ona može da se skine gola, šta to vas briga, bre?! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga" umalo tuča imeđu Duška i Miće. Duško besan: "Ma, ona može da se skine gola, šta to vas briga, bre?!"

Zadruga: Umalo tuča! Ma, ona može da se skine gola, šta to vas briga, bre?! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Izbila je žestoka svađa između Lepog Miće i Duška Radonjića, uletelo je i obezbeđenje da ne bi došlo do tuče. Naime, situacija u "Zadruzi" se vidljivo promenila od kada je ušao novi učesnik Duško Radonjić, otac Andrijane Radonjić. U rijaliti je ušao, kako bi zaštitio svoju ćerku i pomogao joj da sebe pokaže u pravom svetlu jer su mnogi komentarisali kako ona uopšte ne pokazuje interesovanje za ovo takmičenje. 

Duško je više puta pokušavao da ostane ravnodušan kada su pojedinci napadali njegovu ćerku ali ovog puta je imao žestoku svađu sa Lepim Mićom. Toliko su se posvađali da je reagovalo obezbeđenje.

Radonjić je bio besan:

"Ti moje dete nemoj da vaspitavaš! Ti imaš svoje dete, pa idi tamo, prijatelju! Šta se ti koji ku*ac mešaš! Ti njoj nisi tata i nema potrebe da se mešaš u njen izbor, a mene pusti na miru! Ti taj tvoj svet da poneseš kući! A ti Saška, ko si ti da joj soliš pamet?! Ne možeš ti moje dete da uzimaš u usta!"

Saška Karan se kao i uvek branila time da je imala dobru nameru:

"Ali, niko nije rekao ništa loše o njoj! Ja sam htela da kažem da se Andrijana promenila, niko nije rekao ništa drugo."

Na ovo je Duško rekao, da Andrijana može da se skine gola i da njih ne treba da bude briga.

Pogledajte kako je izgledala ova žestoka svađa u rijalitiju "Zadruga".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>