Region

Svet

Ispovest doktorke koja se poslednje čula sa Jelenom Marjanović. Zanimali su je rezultati krvi!

Ispovest doktorke koja se poslednje čula sa Jelenom Marjanović, odnosno razmenjivala sms poruke. Zanimali su je rezultati krvi mkene majke Zorice!

Ispovest doktorke koja se poslednje čula sa Jelenom Marjanović. Zanimali su je rezultati krvi! Print screen / Instagram



Milana Šišić, doktorka iz Borče, poslednja je osoba s kojom je ubijena pevačica „Granda“ Jelena Krsmanović Marjanović (33) razmenila SMS poruke, i to samo nekoliko minuta pre nego što je usmrćena na nasipu Crvenka u Borči 2. aprila 2016. Doktorka Šišić u ekskluzivnoj ispovesti za „Alo!“ otkrila je sadržaj poslednjih Jeleninih poruka.

"Jelenina pokojna majka Zorica je nekoliko dana pre ćerkinog ubistva vadila krv u Domu zdravlja. Jelena nije stigla da dođe u DZ i uzme te rezultate, pa me je u SMS poruci zamolila da ja pogledam te nalaze, što sam i učinila. Zorici je bilo nisko gvožđe, pa sam posavetovala Jelenu koje lekove da joj daje zbog toga i uopšteno sam joj objasnila šta bi trebalo da daje majci s obzirom na njenu bolest." 

Podsetimo, Milana Šišić će 16. aprila biti saslušana kao svedok u Višem javnom tužilaštvu, koje je nedavno donelo naredbu o dopuni istrage protiv pevačicinog supruga, Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za njeno ubistvo. Poslednju poruku Jelena je poslala doktorki 2. aprila 2016. u 16.43, tri minuta pre ubistva. Milana kaže da u porukama koje su Jelena i ona razmenile nema ničeg misterioznog, zanimljivog ili povezanog sa zločinom i ističe da je puka slučajnost što je baš ona ta s kojom se Jelena dopisivala pre nego što je brutalno ubijena. 

"Poruke su isključivo bile povezane sa laboratorijskom analizom krvi Jelenine majke. Ništa drugo. Nakon Jeleninog ubistva bila sam u policiji, gde sam dala izjavu. Policija je od samog početka imala podatak da smo se Jelena i ja dopisivale, a znali su i sadržaj te prepiske. Ne znam zbog čega sad ponovo moram da dajem izjavu, ali svakako ću se odazvati pozivu tužilaštva i odgovoriti na sva potrebna pitanja" 

Dr Šišić objašnjava da je Jelenu poznavala godinama i da je želela da joj učini zbog bolesne majke, jer joj je bila draga:

"Mi smo bile komšinice i Jelena mi je bila drago dete. Brinula je o bolesnoj majci, o malom detetu i porodici. Trčala je na sto strana i ja sam bila voljna da joj učinim oko lekarske papirologije. Zbog brojnih obaveza, Jelena ponekad ne bi stigla da dođe u Dom zdravlja i uzme uput za majku ili neki recept, pa sam ja to činila umesto nje, pošto radim tu gde radim i nije mi bio problem da se angažujem oko toga. Naročito sam joj pomagala dok joj je majka bila u bolnici, jer mi je bilo žao Jelene pošto je bila zatrpana obavezama."

Ona dalje kaže i da se njena ćerka povremeno viđala sa pokojnom Jelenom:

"Moja ćerka se amaterski bavi šminkanjem i povremeno je dokterivala Jelenu za neke njene nastupe i gostovanja. Eto, to je sve."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo

Povezane vesti:


>