Region

Svet

Zdravko Čolić ovogodišnji dobitnik AMUS-ove nagrade Kemal Monteno!

Zdravko Čolić je ovogodišnji dobitnik AMUS-ove nagrade "Kemal Monteno" koja se dodeljuje za najbolja umetnička dostignuća i autorsko stvaralastvo u području zabavne odnosno popularne muzike.

Zdravko Čolić ovogodišnji dobitnik AMUS-ove nagrade Kemal Monteno! Print screen / InstagramZbog poslovnih obaveza, aktuelne skandinavske turneje i snimanja spota u Portugaliji, Zdravko Čolić nije bio u prilici da prisustvuje ceremoniji dodele nagrade u sarajevskom Domu mladih, a publici  i prijateljima zahvalio se video porukom u kojoj je pored ostalog rekao: 

"Dragi prijatelji, hvala na nagradi . Lijepo je što se čuva sjećanje na našeg Kemu, koji je bio moj veliki prijatelj i saradnik. Sve vas srdacno pozdravljam."

Do koncerta u Malmeu zakazanog  za 7. april, pevač koristi priliku da u Lisabonu snimi spot za pesmu sa aktuelnog albuma "Tebe čuvam za kraj", autora Miroslava Rusa za koju je aranžman uradio Nikša Bratoš. Emotivna balada je već osvojila mnogobrojnu publiku širom regiona koja sa nestrpljenjem iščekuje i ekranizaciju pesme. 

Zdravko Čolić nastavlja skandinavsku turneju koncertima u Malmeu (7.april), Stokholmu ( 14.april), Horsensu (21.april).
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>