Zadruga

Parovi

Zadruga: Nepoznati detalji iz njihovog života! Kija se svađala sa majkom zbog Slobe! (VIDEO)

O svojoj vezi i braku razogarala je pred kamerama rijalitija "Zadruga" sa Duškom Radonjićem. Nepoznati detalji iz njihovog života! Kija se svađala sa majkom zbog Slobe!

Zadruga: Nepoznati detalji iz njihovog života! Kija se svađala sa majkom zbog Slobe! (VIDEO) Screenshoot Youtube



O svojoj vezi, a kasnije braku, Kija Kockar razgovarala je sa Duškom Radonjićem u dvorištu u ranim večernjim satima. Duško je želeo da sazna što više detalja iz života svojih cimera, a ove teme su se dotakli kada je Radonjić pitao Kiju koliko je živela zajedno sa suprugom koji ju je ostavio zbog Lune.

Kija je počela da priča:

"Mi smo posle par meseci počeli da živimo zvanično zajedno. Ja sam živela na Banovom brdu. On je dolazio kod mene, jer je živeo sa roditeljima u Zrenjaninu. Vratio se, jer je pre toga ostavio fakultet. Da je bio sa mnom, tada, završio bi ga sigurno. Nego on je pre toga ostavio fakultet."

Dodala je da je majka bila protiv te veze jer je ona tada već zarađivala ozbiljan novac, putovala, radila, dok je Sloba napustio fakultet, nije radio ništa, živeo kod roditelja, pa je njena majka smatrala da će je on sputavati:

"Aj reko' mami: "Nemoj da se mešaš!". Imali smo jaz nas dve, svađale se. I onda je on počeo uspešno u Pinkovim zvedama i onda se ona hvalila kao: "Moj zet, moj zet!".

U toku ovog razgovora Kija je napomenula Dušku kako je nakon tri meseca veze sa Slobodanom, saznala da Radanović zna da peva kao i da je pre toga zahtevala od njega da završi fakultet. Njena mama nije želela da se ona uda, rodi dete i ostane u Zrenjaninu:

"Meni je i Beograd mali. Ona se plašila toga, ali u životu nisam dala da mi se mama meša u nešto! Ja sada da hoću da se pomirim sa Slobodanom, da me svi osuđuju i da se mama meša, ne zanima me, to je moja odluka! Ja mogu samo da je saslušam. Samostalnija sam od nega. On je čekao mama da mu dođe da mu kaže da se razvodimo, što nije bilo tačno, to nije muškost! Prvo, m*da su da ti meni kažeš to! Ja znam da bi on želeo da ja ne postojim, da ne mora da se suoči sa mnom. On zna kakva sam ja. On se u*rao kada me je video ovde. Živeli smo zajedno, počeli smo da se zabavljamo 6. februara 2013. godine, a sada je 2018. Pet godina skoro zajedno. Zvanično smo počeli u decembru da živimo zajedno. Onda smo se preselili u drugi stan, a onda u stan na Dorćolu. Zbog kućice na Trgu. Bili smo razdvojeni najduže dva i nešto meseca."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>