Ostalo

Sme�no

Irena Atanasković Hrnjak: Moda za pse, nova kolekcija proleće/leto 2018. godine!

Moda za pse! Irena Atanasković Hrnjak predstavlja novu kolekciju proleće/leto 2018. Poznati i njihovi 

Irena Atanasković Hrnjak: Moda za pse, nova kolekcija proleće/leto 2018. godine! Promo


kućni ljubimci na pisti u nedelju!

Poznata po svom dugogodišnjem radu na ružičastoj televiziji, uvek atraktivna i vidno raspoložena Irena Atanasković Hrnjak i za 2018. godinu, pratiocima modne scene i modnih dešavanja priprema modni spektakl na najvećem modnom događaju u našem delu Evrope! 

Naime, pre godinu dana Irena je rešila da poradi na svom talentu i dizajnira garderobu za kućne ljubimce. Njene revije su predstavljane na mnogim modnim događajima, a poslednju je organizovala u saradnji sa istaknutim modnim kreatorom Batom Spasojevićem. Voditeljka je svoje devojačke snove sprovelo u delo, te nastoji da svake godine u sezonama predstavlja aktuelne kolekcije na ekskluzivan i prijemčiv način. 

U okviru modne agencije Select, 31. marta i 01. aprila u Belexpo Centru na Novom Beogradu, prvi put u Srbiji organizuje se Kids&Teen Fashion Selection, odnosno prvi događaj koji okuplja najpoznatije dečije modne brendove i dizajnere koji kreiraju za decu i tinejdžere. Svakako je ovo idealna prilika da se mališani uvere da i za njihove kućne ljubimce postoji dizajnerska garderoba, koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

Kolekcija proleće - leto 2018. pod nazivom ,,Sjaj u očima'' je namenjena svim rasama pasama, koja je prikladna i praktična. Jednostavno, urbano, sa pečatom IHA. Zanimljivi krojevi, kombinacije različitog krzna i pažljivo odabranih materijala, različitih kolorita i tekstura. Dominira crno - braon kombinacija, razbijena zelenom i roze bojom, obogaćena kožnim jaknicama, suknjicama, šuškavcima. Ovo su modeli koji štite životinje, daju im toplinu zagrljaja i sigurnosti.   



"Veoma sam srećna što sam dobila još jednu priliku da sarađujem sa modnom agencijom Select i da na njihovom i te kako posećenom događaju, "Fashion Selection'' predstavim kolekciju za kućne ljubimce, proleće / leto 2018. godine. S obzirom na to da smo uspešno sarađivali, sigurna sam u to da će revija IHA imati veliki odjek jer svi mi koji čuvamo i volimo naše kućne ljubimce, mislimo, kako i u čemu će oni biti obučeni. Prošle godine sam govorila, "Ljubimci znaju zašto'', te i ove godine tvrdim da je tako. Ovogodišnjom modnom revijom takođe želim da skrenim pažnju svim ljudima sveta da vode računa o životinjama, da bude što manje pasa lutalica jer ljubav koju nam oni pružaju je bezrezervna i iskrena. Trebalo bi da se ugledamo na strance i način na koji brinu o njima. Malo sam uzbuđena jer će ovu reviju ispratiti mališani, a svi znamo da su oni najiskrenija publika. Na reviji će se pojaviti mnoge poznate ličnosti a pre svega moji prijatelji '' -  izjavila je Irena Atanasković Hrnjak, ističući da je ulaz slobodan. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>