Zadruga

Parovi

Zadruga: Novi ljubavni trougao?! Andrijana šokirana Đeksonovom izjavom! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga" novi ljubavni trougao?! Andrijana šokirana Đeksonovom izjavom! Ne prija joj to što se njeno ime upliće u ovakve priče.

Zadruga: Novi ljubavni trougao?! Andrijana šokirana Đeksonovom izjavom! (VIDEO) Screenshoot YoutubeĐekson je u proteklih nekoliko dana imao razgovor sa Borom Santanom u kojem je Đekson priznao da mu je Marija Ana Smiljanić rekla da bi bila sa njim kada bi morala da bira, a nije krio ni da mu je Mina priznala da je ljubomorna zbog Andrijane Radonjić.

Video klip videli su svi zadrugari, a Andrijani se ovo uopšte nije dopalo. Bez obzira na sve, Đekson je želeo da taj razgovor prokomentariše pred svima:

"Priča je bila da mi je taj dan Marija Ana rekla na igri istini da bi se drmusala sa mnom posle Fiće, kad bi morala da bira sa kim će da bude. Rekao sam da bih uvek blejao sa Andrijanom, a onda mi je Bora rekao da Mina ljubomoriše na Andrijanu. Dečko je meni rekao da je Mina to rekla njemu, tako da to je cela priča. Bilo je još priča, ali ništa ja tu nisam pričao, nego je meni rečeno. Tada mi je saopšteno i da se Andrijana loži na mene."

Svi su bili šokirani ovom izjavom, a Andrijana Radonjić je svima stavila do znanja da ne želi da je u rijalitiju spajaju sa bilo kim:

"Ja nemam komentara. Prepuštam svim devojkama Đeksona koje se lože na njega, ja pored njega ne spavam."

Podigla se velika prašina, a kakve su reakcije bile pogledajte u video snimku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus


>