Zadruga

Parovi

Zadruga: Jelena Krunić i Tijana Ajfon pokušale da uđu u Zadrugu! Intervenisala i policija!

Jelena Krunić i Tijana Ajfon pokušale da uđu u Zadrugu! Intervenisala i policija! Ona uporno tvrdi da želi da uzme svoje stvari.

Zadruga: Jelena Krunić i Tijana Ajfon pokušale da uđu u Zadrugu! Intervenisala i policija! Print screen / InstagramJelena Krunić je nakon diskvalifikacije iste večeri sa sobom odnela svu garderobu i od tada se nikome nije javljala. Tako je bilo do pre dve nedelje, kada je počela da dolazi svakodnevno, insistirajući da joj se dozvoli ulazak u spavaću sobu da bi preuzela svoje stvari. Producenti joj nisu dozvolili da uđe, jer je to protiv pravila rijalitija, ali su joj obećali da će proveriti da li u garderoberu još uvek ima njene odeće i obavestiti je o tome. 

Ipak, ona ne odustaje od namere da na silu uđe u rijaliti  "Zadruga". U subotu je zajedno sa Tijanom Ajfon ponovo došla u Šimanovce i napravila haos ispred studija. Pretila je da će se pobiti sa obezbeđenjem ako joj ne dozvole da uđe, vikala je i psovala, pa su organizatori bili primorani da pozovu policiju. Nakon saslušanja na licu mesta, policija je Jelenu opomenuli da će je privesti u stanicu ako nastavi da pravi nered i preti. One su nakon toga otišle, a Krunićka se ubrzo oglasila na društvenim mrežama:

"Ne daju mi da uđem unutra! Rekli su mi sada da će oni doći i doneti mi moje stvari iz Zadruge. Pitala sam ih šta će biti ako ne budu sve moje stvari tu, oni su mi rekli da prekontrolišem, pa će oni zvati."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>