Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice: Dražen će svojim nastupom probuditi najskrivenije emocije! (VIDEO)

Studi zanemeo! Dražen će svojim nastupom probuditi najskrivenije emocije u emisiji "Pinkove zvezdice". 

Pinkove zvezdice: Dražen će svojim nastupom probuditi najskrivenije emocije! (VIDEO) Promo



Ovog petka za žurku su vam potrebne samo dve stvari: daljinski i najgledanije dečije muzičko takmičenje u regionu, "Pinkove zvezdice". Pored onih energičnih pesama koje će atmosferu dovesti do vrhunca, provod ne bi bio potpun da izvođači u vama ne probude najdublje emocije. 

Ljiljana Plavšić otpevaće pesmu Tonija Cetinskog "Kao u snu" i još jednom pokazati svu raskoš svog talenta. Kultnu baladu grupe "Foreigner", "I Want to Know What Love Is" ovog petka otpevaće sjajna Ivana Dimkovski, a žiri nije mogao da pronađe reči kojima bi opisao njen nastup. Dražen Baković će u ovonedeljnoj emisiji dotaći i one emocije, za koje ste mislili da ne postoje, kroz interpretaciju veoma zahtevne Luisove pesme "Ne kuni me, ne ruži me majko"

Pored njih, ovog petka će se milionskom auditorijumu predstaviti i Fani Trančeva, Sara Simić, Leonora Gaši, Sara Milivojević, Mario Krastev, Isidora Begović, Lana Vučenović, Luka Škibola, Emma Uvalić, Petar Bulatović i Sara Gigova.

Ne propustite i ovog petka najbolju žurku na Balkanu u vašem omiljenom šou programu "Pinkove zvezdice" u petak 30. marta od 21:45 časova na Tv Pink!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>