Ostalo

SmeÜno

Medicinski fenomen: Jedna sestra imala simptome, druga se razbolela!

Medicinski fenomen: Jedna sestra je imala simptome, druga se razbolela! U pitanju su bliznakinje Megan i Sofi (11).

Medicinski fenomen: Jedna sestra imala simptome, druga se razbolela! Screenshoot / FacebookMegan Voker (11) pretrpela je misteriozne simptome raka bubrega, mesecima pre nego što ─çe lekari zapravo otkriti da njena sestra, ina─Źe identi─Źna bliznakinja Sofi, ima tumor na bubregu. Megan je po─Źela da mršavi i da se ose─ça malaksalo, Sofi nije ništa ose─çala niti se šta na njoj promenilo. Njene roditelje je to zabrinulo te su se uputili odmah u bolnicu gde su lekari sve ispitali i na kraju došli do zaklju─Źka da oni zapravo ne znaju šta je problem. Od rendgena, preko ultrazvuka pa sve do skena glave, ali i dalje ništa.

Onda se desilo nešto iznena─Ĺuju─çe jer su zapravo otkrili da tumor na bubregu i da je Megan samo pokazivala simptome koje bi zapravo trebalo da ima Sofi, a ne Megan.

Njihova majka Rebeka (37), ina─Źe majka devetoro dece, iz Edinbra, ka┼że:

"Svi smo gledali najviše Megan i bili zabrinuti za nju. Sofi je delovala dobro" - pri─Źa iznena─Ĺena majka.

Strašna vest koja je pogodila ovu veliku porodicu bila je iznenadna, pa je otac morao da napusti posao kako bi se brinuo o deci.

Megan je u trenutku kad je Sofi po─Źela da gubi kosu htela da i ona ošiša svoju kosu, kako bi pru┼żila podršku svojoj sestri. "Nisam imala srca da je pustim da to uradi. Megan je moj podsetnik kako je Sofi izgledala i kako ─çe, nadam se, izgledati" - pri─Źa majka identi─Źnih bliznakinja.

Sofi je jako slaba, njeno telo je istrošeno od borbe, ─Źak mora da ima cevku u nosu kako bi je hranili, a lekari su optimisti─Źni, jer su tumor izvadili u decembru, ali hemoterapija ─çe trajati do juna. Ona ─çe svakako morati celog ┼żivota da ide ─Źeš─çe na preglede kako bi situacija bila ispra─çena do kraja.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>