Region

Svet

Fudbaler Vladimir Volkov dobio batine od bivšeg dečka Sandre Afrike?!

Na snimanju spota, fudbaler Vladimir Volkov dobio batine od bivšeg dečka Sandre Afrike?!

Fudbaler Vladimir Volkov dobio batine od bivšeg dečka Sandre Afrike?! Print screen / Instagram



Pevačica Sandra Afrika nedavno je snimila spot za duetsku pesmu sa Radišom Trajkovićem Đanijem, a kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, bivši dečko popularne pevačice Mikiša upravo na tom snimanju prebio je njenog sadašnjeg partnera, fudbalera Vladimira Volkova.

Inače, Mikiša je zadužen za karijeru bivše devojke, te se i dalje bavi menadžerskim delom posla.

"Sandra i Makiša su već bili na setu kada je došao Volkov. Iako između bivšeg i sadašnjeg mesecima vlada netrpeljivost, a Sandra je najavila da će njen Vladimir biti na setu. Kada je on stigao na snimanje, od samog starta osetila se tenzija i atmosfera se iste sekunde promenila" - priča izvor koji je sa kolegama radio na spotu.

Problem je nastao nakon nekoliko sitnih opaski koje je Vladimir uputio Makiši, a situacija je postajala sve neprijatnija. U jednom trenutku bivši dečko je zamolio Volkova da se ne meša u snimanje i da ostane po strani. Tada je fudbaler pukao i izazvao Makišu da se potuku napolju. Govorio mu je da je kukavica i da mu ne sme ništa. Tada je Makiša skočio i počeo da ga bije. Nije se znalo gde ga udara. Bilo je jezivo. Volkov je pokušao da uzvrati udarce, ali mu to nije pošlo za rukom, pa je u jednom trenutku završio na podu. Posle nekoliko minuta, momci koji su sa mnom radili na snimanju konačno su uspeli da ih razdvoje. Čuo sam da Sandra vrišti i plače, a nakratko je i napustila set - priča izvor.

Kada se radi o našoj produkciji, moram prvo reći da ranije nismo imali iskustva sa sličnim situacijama. Bio sam na tom snimanju i zaista se desila neprijatna situacija. Ja ne podržavam nikakav vid nasilja. Ne znam da li se kasnije umešala policija i kako su momci na kraju rešili čitavu situaciju. Nisam bio tu kada se sve dešavalo, zbog čega se smatram neadekvatnim da nešto o tome više kažem - rekao je generalni direktor produkcije Ljuba Radojević za "Alo!"

Fudbaleru Vladimiru Volkovu se uopšte nisu dopala saznanja koja "Alo" ima i kada su pokušali da dobiju komentar na celu priču, on je uzvratio psovkama i brutalnim uvredama:

"Odakle vam to? Ako objavite tu priču, videćete šta će vam se desiti. Nasisate mi se k*rca svi. Šta sam ja da trpim kako se*ete po meni? Niko me nije prebio. Popu*ite mi ku*ac, i vi, i taj što vam je rekao da sam dobio batine, i svako ko vam je dao te informacije. Miševi novinarski, celi život ćete raditi taj bedni posao za dvesta evra. Samo se usudite da to objavite. Videćemo se na sudu, pa ćete izdvajati od tih malih plata da me isplatite".

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo

Povezane vesti:


>