Zadruga

Parovi

Zadruga: Sloba zabrinut za zdravlje svoje supruge Kije Kockar! (VIDEO)

Tokom sinoćne žurke u rijalitiju "Zadruga" jedna zadrugarka je doživela nezgodu i povredila nogu. Sloba zabrinut za zdravlje svoje supruge Kije Kockar.

Zadruga: Sloba zabrinut za zdravlje svoje supruge Kije Kockar! (VIDEO) Screenshoot YoutubeKija Kockar, tokom sinoćne žurke doživela je nezgodu i povredila nogu, zbog čega joj je Radosav Stefanović Žuti odmah pritrčao u pomoć i preneo do kreveta, a potom su reagovali i lekari. 

Žuti i još nekolicina zadrugara su prvi pritrčali da vide kako se oseća, a njen zakoniti suprug Sloba Radanović ju je nekoliko puta pitao: "Šta te boli?" ali nije dobio povratnu informaciju. Radanović je bio vidno zabrinut da li su Kijine povrede ozbiljne, pa je svoje utiske podelio sa devojkom Lunom Đogani:

"Baš mi je krivo. Nije nikada imala sa mnom povredu. Dobro, nije udarila glavom o klavijature. Možda je napuknuće, ne daj bože".

Luna je takođe prokomentarisala da joj je krivo što je Kristinu zadesila nezgoda i sa nestrpljenjem su iščekivali njen povratak. Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video snimcima.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>