Svet

Region

Sean Paul će održati svoj prvi koncert u Srbiji 22. maja! (VIDEO)

Sean Paul će održati svoj prvi koncert u Srbiji 22. maja 2018. godine u Hali sportova “Ranko Žeravica”.

Sean Paul će održati svoj prvi koncert u Srbiji 22. maja! (VIDEO) Promo



Jedna od najvećih svetskih muzičkih zvezda, Sean Paul, održaće svoj prvi koncert u Srbiji 22. maja 2018. godine u Hali sportova “Ranko Žeravica”. Harizmatični Jamajčanin, dobitnik je dve "Gremi" i četiri "MOBO" nagrade, a poznat je po impresivnoj muzičkoj karijeri, tokom koje je objavio preko trideset svojih hitova, među kojima su: “Get Busy”, “Gimme The Light”, “We Are Burning”, “Like Glue”, “Temperature”, “She Doesn’t Mind” i ostale numere koje obaraju rekorde gledanosti na YouTube kanalu. 

Multiplatinasti umetnik autor je preko 200 svetskih hitova, koje je izvodio u duetima sa najvećim svetskim zvezdama: Rihanna, Sia, Beyonce, David Guetta, Enrique Iglesias, Dua Lipa, Kylie Minogue, Clean Bandit, Jay Z, Santana i Missy Elliott su među privilegovanim artistima, sa kojima je dostigao multimilionske tiraže. Od toga, 38 singlova ušlo je u prvih 100 na američkoj i engleskoj top listi, 19 numera našlo se u prvih 10, dok je čak 8 singlova stiglo na prvo mesto pomenutih lista!

Ne propustite spektakularan koncert Sean Paula u Hali sportova 22. maja 2018. i obezbedite svoje ulaznice na vreme! 

Ulaznice se nalaze u prodaji po sledećim kategorijama:  
Parter: 2.500,00 dinara. 
Fan Pit: 2.900,00 dinara.
Tribine: 3.300,00 dinara. 
VIP: 3.900,00 dinara.
Ulaznice možete nabaviti na svim prodajnim mestima Hale sportova i Eventima, kao i online na: www.eventim.rs i www.halasportova.rs 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>