Region

Svet

Queen symphony show 9. maja na velikoj sceni Sava Centra! (VIDEO)

"Queen real tribute bend": Queen symphony show  9. maja na velikoj sceni Sava Centra od 20:30 časova. Prilika za uživanje u vanvremenskim hitovima grupe "Queen".

Queen symphony show 9. maja na velikoj sceni Sava Centra! (VIDEO) Foto: Dunja Dopsaj



"Queen real tribute bend" će uz simfonijski orkestar i hor održati "Queen symphony show" u Sava Centru 9. maja od 20:30 časova, godinu dana nakon premijernog koncerta koji je održan u Domu sindikata. "Queen Real Tribute bend" priprema za 9. maj još veći spektakl na kojem će fanovi grupe "Queen" i rok muzike imati priliku da uživaju u vanvremenskim hitovima legendarne grupe "Queen", izvedenim u aranžmanima za simfonijski orkestar i hor. Jedan od najboljih svetskih "Queen" tribute bendova je za ovaj projekat izabrao "Muzikon Orchestra" koji kao i hor čine izuzetni muzičari, članovi različitih orkestara i horova.

Šezdeset muzičara naći će se na sceni Sava Centra 9. maja gde će publika imati priliku da čuje legendarne hitove: "We are the Champions", "Bohemian Rhapsody", "The Show Must Go On", "Barcelona", "Who Wants To Live Forever", "We Will Rock You" u jedinstvenim i originalnim aranžmanima sa simfonijskim orkestrom i horom, čiji autor je mladi beogradski umetnik Miloš Jovanović. 



Posle 12 godina postojanja, velikog broja koncerata po celom svetu – u Brazilu (4 turneje i oko 200 koncerata), Portugalu, Francuskoj, Češkoj, Švajcarskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Austriji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, BIH, Crnoj Gori, Albanji, kao i učešća na zvaničnim internacionalnim "Queen" konvencijama, "Queen Real Tribute" postao je vodeći evropski projekat posvećen jednoj od najvećih grupa svih vremena, čuvajući uspomene na muziku grupe "QUEEN" i neponovljivog Freddie Mercury-a. Nakon Sava Centra "Queen Simphony" koncert će biti održan i u zagrebačkoj sali Lisinski 17.maja.

Cene ulaznica za beogradski koncert su: 1500 din, 1800 din i VIP 2200 din. 
Blagajna Sava centra, Win Win prodavnice i www.ddtickets.rs

Pogledajte šta možete očekivati 9. maja u sava Centru!

 

 

"Queen Symphony u Budvi" – Doček Nove 2018. godine:



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>