TV Show

Parovi

Ona je voditeljka nove emisije, a njen bivši suprug glumi u Ubicama i Nemanjćima! (VIDEO)

Ona je voditeljka nove esmisije na Tv Pinku, a njen bivši suprug glumi u "Ubicama mog oca" i "Nemanjćima"! U pitanju je glumica Tijana Čurović!

Ona je voditeljka nove emisije, a njen bivši suprug glumi u Ubicama i Nemanjćima! (VIDEO) Print screen / Instagram



Glumica Tijana Čurović nova je voditeljka ružičaste televizije, a vodiće emisiju "Trenutak iz sna" iz kreativne kuhinje “Shadow production”, počinje sa emitovanjem u četvrtak 29. marta u 22:15 časova na TV Pink.

Trenutak iz sna donosi nam sudbine ljudi koji dobijaju jedinstvenu priliku da poboboljšaju svoje zdravlje, promene svoj fizički izgled i povrate smisao svom životu. Uz tim vrhunskih stručnjaka, kroz serijal pomažemo svima onima koji žive u teškim uslovima, ugroženi su kako materijalno tako i na raznim drugim socijalnim nivoima, te se svojim zdravljem i izgledom, sticajem teških životnih okolnosti, nikada nisu bavili. Život nije bio blagonaklon prema ovim ljudima, nega i briga o sebi bila im je na poslednjem mestu ali su osećali posledice toga kroz teške psihološke traume i ne retko ozbiljne zdravstvene probleme. Ovo su njihove priče: snažne, tužne, uverljive, autentične, živopisne, i nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim.  Svojim šarmom i harizmom Tijana je tu da pomogne i bude podrška učesnicima da se opuste i olakša im sve ono što ih očekuje na putu ka ostvarenju njihovog trenutka iz sna.



Tijana je, bivša supruga glumca Slaviše Čurovića kog trenutno gledaoci imaju prilike da vide u serijama "Ubice mog oca" i "Nemanjići - rađanje kraljevine". Bivši supružnici imaju ćerku kojoj su dali neobično i lepo ime Taja.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>