Zadruga

Parovi

Zadruga: Zbog njega su Gordana i Teodora brutalno napale Kiju!

Rijaliti "Zadruga" tresla je jedna velika svađa koja je trajala satima. Zbog njega su Gordana i Teodora brutalno napale Kiju Kockar!

Zadruga: Zbog njega su Gordana i Teodora brutalno napale Kiju! Print screen / Instagram



Teodora Džehverović i njena majka Gordana brutalno su napale Kiju Kockar, zbog čega je reagovalo i obezbeđenje. Strasti se i dalje ne smiruju, a jedan od razloga za ovu veliku raspravu bio je i brat mlade pevačice, Sava Džehverović.

Kija je istakla da, po Zakonu, svako ko zavede osobu mlađu od 15 godina, je definisan kao pedofil, zbog čega su se Gordana i Teodora našle prozvane, pa su uputile puno uvrede na račun Slobine žene. Činjenica je da Kija zaista nije ništa slagala i da po Zakonu ova definicija jeste tačna, kao i da se pedofilom smatra osoba koja je bar pet godina starija od maloletne. 



Razlog zašto su se Goca i Teodora našle prozvane jeste to što je njihov sin, odnosno brat, Sava Džehverović počeo vezu sa svojom sadašnjom devojkom Adrianom kada je počeo da predaje u srednjoj školi gde je ona išla. Tačnije, on je bio profesor na zameni u srednjoj školi koju je Adriana pohađala. Sava je tada imao 31 godinu, dok je ona imala samo 14.

Danas ona izgleda potpuno drugačije iako je i dalje maloletna, a mnogi tvrde i da podseća na Teodoru.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>