Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 27. mart 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 27. mart 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 27. mart 2018. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Imete utisak da vam partner nije predan kao što ste vi njemu. Što se tiče poslova ostvarujete ono što zamislite uz podrsšku važnih ljudi. Porodica vas podržava u svemu.. Zdravlje je stabilno.

Bik 21.4.-21.5.

Danas se spremite za lep susret. Biće vam jako zanimljiv i lep dan iskoristite ga na najbolji način. Na poslu ste izdržljiviji i uporniji nego što mislite. Samo tako nastavite. Više se krećite.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Postoji mogućnost da se jako zaljubite u osobu koja vam se odavno svidja. Manje prepreke na poslu ne treba da vas obeshrabre. Moguć finansijski dobitak. Dobro zdravlje


Rak 22.6. - 22.7.

Ostavite po stranu emotivni život na kratko, posvetite se poslovnim obavezama koje su se nagomilale. Imate stalno nove izdatke, povadite računa o novcu.V iše odmarajte.


Lav 23.7.- 22.8.

Raspoloženi ste da partneru ispunjavate želje. Predstoji vam romantičan izlazak. U poslu budite oprezni pazite šta pričate. Počnite da se učite na greškama. Zdravlje je dobro.


Devica 23.8. - 22.9.

Ne pričajte previše o svom ljubavnom životu. Trudite sa partnerom da otvoreno razgovarate o problemu da bi ste ga što pre rešili. Imaćete problem na poslu sa kolegama, pogotovo ako radite sa ženama. Dobro zdravlje.


Vaga 23.9. - 22.10.

 Neko će vas obradovati malim poklonom. Imaćete poziv za izlazak. Nepovoljan dan za nove poslovne razgovore. Imunitet vam slabi povedite računa o zdravlju


Škorpija 23.10.- 22.11.

Doneli ste odluku da nekog osvojite po svaku cenu. Stižu vam dobre poslovne vesti u pravi čas. Povoljne promene. Trudite se da više izlazite i šetate.


Strelac 21.11.- 21.12.

Primećujete da se partner ne oseća dobro pa budite pažljivi. Srećni ste zbog poslovnog uspeha i sve većih prihoda, samo tako nastavite. Stabilno zdravlje.


Jarac 22.12.- 19.1.

 Imate šansu da se emotivno sredite posle dužeg vremena. Za one koji su u vezi miran dan ispunjen emocijama. Loša komunikacija sa kolegama može da izazove probleme. Više odmarajte


Vodolija 20.1.- 19.2.

Predstoji vam lep dan sa voljenom osobom. Ako ste slobodni privućićete nekog zanimljivog. Spremni ste da rizikujeteu poslu više nego što bi trebalo. Moguč problem sa grlom.


Ribe 20.2.- 20.3.

Uvidećete gde ste grešili sa voljenom osobom, pa se trudite da to ispravite što pre. Morate se učiti na greškama. Vaš talenat je neosporan ali ga na poslu slabo koristite. Najbolje se osećate u krugu porodice.


Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Horoskop za danas

Povezane vesti:


>