TV Show

Parovi

Ceca Ražnatović sumira utiske nakon nastupa u Švajcarskoj! (VIDEO)

Ceca Ražnatović sumira utiske nakon nastupa u Švajcarskoj gde je imala prilike da prisustvuje otvaranju jednog kluba.

Ceca Ražnatović sumira utiske nakon nastupa u Švajcarskoj! (VIDEO) Screenshoot YoutubeSvetlana Ceca Ražnatović je imala priliku da pristustvuje otvaranju jednog kluba u Švajcarskoj i priredila veče za pamćenje brojnim prisutnim gostima. Ekipa emisije "Premijera vikend specijal" sačekala je Cecu na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", a najveća balkanska zvezda pred premijernim kamerama sumirala je utiske nakon sinoćnjeg nastupa:

"Bio je fantastičan nastup, bilo je prelepo, veselo kao što se i očekuje od mojih koncerata. Bilo je dosta mojih kolega na letu ka Švajcarskoj i mislim da smo svi dobro prošli. I Lukas je sinoć bio i Indira i Sandra Afrika."

Ceca ima brojnu ekipu koja ide sa njom na nastupe, pa je pred kamerama otkrila i kako izgleda njihovo putovanje avionom:

"Svako traži neki svoj mir i neku svoju privatnost u toku leta, ja to izuzetno poštujem i tražim da se poštuje. Što se tiče moje ekipe, jeste velika, ali mogu da potpišem da je moja ekipa koja čini tu jednu malu ekskurziju izuzetno disciplinovana i svi funkcionišemo kao surovi profesionalci, maltene kao vojska."

Celo izdanje emisije pogledajte u video snimku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>