Region

Svet

Sonja Vuksanović napala devojku svog bivšeg supruga i završila u policiji!

Sonja Vuksanović, zajedno sa svojom prijateljicom, napala devojku bivšeg supruga i završila u policiji! 

Sonja Vuksanović napala devojku svog bivšeg supruga i završila u policiji! Print screen / InstagramSonja Vuksanović i njena prijateljica su ovog vikenda nasrnule na devojku njenog bivšeg supruga, zbog čega je morala da reaguje i policija. Domaći mediji prenose, da se Sonja našla u centru novog skandala, kada je napala devojku bišveg supruga Željka Šašića. Ona je na Katarinu Lazić fizički nasrnula u jednom restoranu. Očevidac opisuje:

"Sve se desilo jako brzo, usledila je kratka rasprava koja je eskalirala u fizički okršaj. Sonja je sa prijateljicom nasrnula na devojku Željka Šašića. Policija je odmah pozvana, a kako smo mogli da zaključimo Sonja je čak i saslušana”.

Ovu priču je potvrdio i sam Željko Šašić kada je izjavio za "Blic":

"Da, tačno je. Policija ima prijavu i neka se ona bavi time. Moja devojka je istraumirana. Nemam pojma zbog čega je došlo do udaraca i sukoba. Zvao sam prijatelje ako imaju kameru da vide šta se desilo. Nije ona prva napala njih i sve je bila banalna situacija. Nije mi jasno kakva je to primena sile i mafijanje. Ko tu glumi mafiju? Nije mi jasno, u šoku sam i zaprepašćen sam. Ne znam šta da vam kažem. Sreća nije bila tuča velika, vec scena, ali nije ni malo prijatno. Čemu to ponašanje vodi? To je više za one koji tim ljudima treba da sude. Sluđen sam ceo dan oko toga"

Sa druge strane Sonja Vuksanović tvrdi da do sukoba nije došlo:

"Ništa se nije desilo. Ja ne znam ni ko je ta. Nikakav incident se nije desio. Taman posla. Nisam bila na saslušanju. U tom restoranu sam bila sa prijateljima. A ne znam ni ko je ta. Ne pratim zaista devojke bivših muževa, ne interesuje me. Ne znam stvarno. Ta slava preko mojih leđa i što misle da mogu da koriste trenutak to me ne interesuje."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>