Zadruga

Parovi

Zadruga: Ljubavni zanos Filipa i Marija Ane. Posle krova, na red došao šank! (VIDEO)

Filipu se u rijalitiju "Zadruga" putem pitanja javio otac ali on ga nije poslušao. Ljubavni zanos Filipa i Marija Ane. Posle krova, na red došao šank!

Zadruga: Ljubavni zanos Filipa i Marija Ane. Posle krova, na red došao šank! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Filipu je otac Zoran, juče popodne u toku pitanja porodica zadrugara, jasno dao do znanja da mu se više sviđa Kija Kockar nego Marija Ana Smiljanić, jer smatra da njegovog sina Kija čini srećniji. Filip Đukić nije poslušao oca, već je pred zoru imao akciju sa pevačicom.

Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić bili su u žiži javnosti zbog svih spekulacija o njihovom raskidu, kao i o detaljima iz svog privatnog života koje su jedno drugom sasuli u lice nakon mnogih rasprava, a koje su kamere zabeležile.

Njih dvoje, imali su ljubavni zanos u šanku koji se nalazi u pabu, a baš na tom mestu Filip Đukić napravio je pre nekoliko dana "štek" za ovakve akcije. Posle akcije koju su imali čim je svanulo, Filip Đukić je bez donjeg veša na sebi izašao ispod pokrivača i papirom koji mu je bio na dohvat ruke, počeo da čisti svoje intimne regije. Marija Ana bila je u čudu kada je videla šta Filip radi. 

"Šta radiš to majke ti, jesi realan, go?!" - govorila je Marija Ana Filipu koji ju je na sve ovo pitao da li je bilo dovoljno.

Kako su izgledale njihove aktivnosti možete pogledati u video snimcima koji se nalaze u nastavku. 

 

 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>