Zadruga

Parovi

Zadruga: Ružna je i izgleda prljavo! Nadežda zbog Baneta lupala glavom o zid! (VIDEO)

Igrači rijalitija "Zadruga" se često zanesu govoreći jedni o drugima.  Nadežda zbog Baneta lupala glavom o zid! Ružna je i izgleda prljavo!

Zadruga: Ružna je i izgleda prljavo! Nadežda zbog Baneta lupala glavom o zid! (VIDEO) Screenshoot YoutubeNadežda Biljić saznala je u toku prošle noći za vreme pitanja novinara šta je Bane Čolak negativno pričao o njoj i njenom fizičkom izgledu, nakon čega je bila na ivici suza, lupala glavom o zid i na kraju rekla da je veoma razočarana u osobu sa kojom je delila posteljinu. 

Novinarka je rekla Banetu:

"Rekao si kako je Nadežda ružna i da izgleda prljavo".

Bane je ovako odgovorio:

"To za njen izgled sam rekao, jer ona nije devojka koju ja inače preferiram, ali mi njena energija prija i podiže me. Ćini mi srećnim. To sam rekao Miljani. Ja napolju nikada ne bih prišao devojci kao što je Nadežda, ali sam ovde dosta razgovarao sa njom i svidela mi se. Ja sam rekao u smislu kakav inače izbor devojaka imam, ja to nisam mislio na taj način, ali Nadežda ima te unutrašnje osobine koje se meni sviđaju i naravno da me s*ksualno privlači, inače ne bih bio sa njom u krevetu ".

Nadežda nije očekivala da će čuti ovakve reči, zbog čega je bila vidno ljuta jer je Baneta Čolaka smatrala veoma bliskom osobom, sada je odlučila da stavi tačku na njihovu komunikaciju. Na ivici suza rekla je:

"Ispala sam budala. Pristrasna jesam, iako sam sebična u odnosima. Mislim da ja očekujem previše od njega kao prijatelja. Ja sam jako, jako, jako razočarana i Bogu hvala ne mogu da se zaljubim više nikada u životu. To govori o njemu. Ja sa njim neću progovoriti do kraja svog života! Ovo meni ne treba! Da pijem kafu sa ovakvim čovekom, meni to ne treba".

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>