Zadruga

Parovi

Zadruga: Mina Vrbaški i Toma su se žestoko posvađali! (VIDEO)

Mina Vrbaški je u rijalitiju "Zadruga" uplovila u novu vezu iako je delovalo da je jako zaljubljena u Đeksona. Zadrugari smatraju da je Đekson ljubomoran, a Mina Vrbaški i njen novi dečko Toma su se žestoko posvađali. 

Zadruga: Mina Vrbaški i Toma su se žestoko posvađali! (VIDEO) Screenshoot YoutubeMina do sada nije dozvoljavala da bilo koji Đeksonov postupak dovede u pitanje njenu vezu sa Tomom, ali tokom prethodne večeri se to promenilo. Mini je odjednom opalo raspoloženje kada su zadrugari odgledali snimak na kome ovaj par vodi ljubav, dok se Đekson smejao.

Toma je rekao Mini:

"Nemoj da se dereš na mene. Nauči da se kontrolišeš, sve je to deo života, sve je to okej. Samo što i dripci napolju koji su i ja verujem u to da će podržati mene, zato što je moj stav ispravan i zdrav. Moj stav je muški stav, onakav kakav treba da ima čovek, bez obzira na to ko je šta je, dripac, probisvet, maneken, fudbaler, mafijaš, robijaš. Ja se ne svađa sa tobom da se razumemo, nego iznosim konstataciju. Ja sam ti pričao sinoć za moj pokop. Ja sam ga uhvatio bar tri četriri puta, to sam ga u oči pogledao, kad god ga pogledam, on spusti pogled i ne može da me gleda, ja bih voleo da me malo duže gleda, da shvati da se sa mnom ne može igrati, da ja nisam dečačić, dripac, ja itekako znam šta radim. I šta ti imaš da ideš u tom pravcu u wc. Ovo se i dalje nije završilo i dalje se polemiše".

Mina je i dalje bila potištena i govorila da hoće da se isključi, da je ne zanima niko, a vrlo je moguće da joj smeta i ti što sa Đeksonom nema komunikaciju, a prinuđeni su da budu u istom prostoru.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>