TV Show

Parovi

Ivana Stamenković Sindi u jutarnjem programu na Prvoj: Veštaci primaju mito i novac!

Ivana Stamenković Sindi je gostovala u jutarnjem programu na tv "Prvoj" i tom prilikom izjavila da veštaci primaju mito i novac. 

Ivana Stamenković Sindi u jutarnjem programu na Prvoj: Veštaci primaju mito i novac! Print screen / Instagram



Bivšoj modelsici Ivani Stamenković Sindi pre tri godine sud je trajno oduzeo starateljstvo nad ćerkom Petrom, a spor tokom kojeg je pokušavala da je vrati je izgubila. Slučaj nasilja u porodici, u kojem je prijavila nekadašnjeg supruga Nikolu Pavlovića, zastareo je. Kod Jovane i Srđana u jutarnjem programu na tv "Prvoj" Sindi je izjavila:

"Prijavila sam bivšeg supruga za nasilje nad mnom i detetom, on je dobio i zabranu prilaska, a uz to borila sam se za starateljstvo nad detetom. Krivična prijava ide na jednu stranu, starateljstvo na drugu i u međuvremenu su oni doneli odluku da je on bolji staratelj za dete. Socijalno je donelo da meni pripadne dete, međutim neki advokati su korumpirani sa veštacima, gde veštaci određuju ko je podobniji roditelj po njihovom psihološkom modelu. Tako da veštaci, zbog toga što primaju mito i novac, napišu da je suprotna strana podobnija".

Po mišljenu veštaka, oboje su podobni kao roditelji ali otac bolje otkriva potrebe deteta i dete je navodno emotivne vezanije za njega iako je kod majke živelo pre toga četiri godine. Sindi dodaje:

" Na osnovu samo te jedne rečenice oni vam oduzimaju pravo na dete i pravo na starateljstvo, a u tom momentu je bila podignuta prijava za nasilje protiv njega. Nigde ne piše da sam ja loša majka, da sam nesposobna, niti da postoji ijedan jedini razlog što oni mene lišavaju roditeljkog prava".

Ivana sada više nema nikakva prava:

"Pitala sam advokata i za Strazbur. Gubim sva prava na dete, kao da nikada nisam bila majka, koja ćerku viđa utorkom i četvrtkom po dva tri sata i svaki drugi vikend i tako četri godine i to je premalo za dete i majku koja može da brine o svom detetu i ja sad ne mogu ništa da uradim. Nigde ne piše da sam ja loša majka, da nisam podobna. Pita me što nisam sa njom. Kad je bila mala, govorila sam joj da mama ima mnogo posla i da mora da bude sa tatom. Plakala je, a ja sam morala da budem jaka za nju i da ostanem zdrava".

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>