Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice: Ljubin nastup će vas dovesti do suza i ostaviti bez reči! (VIDEO)

Ovog petka gledaoce očekuje prva emisija šestog kruga najgledanijeg dečijeg muzićkog takmičenja "Pinkove zvezdice". Ljubin nastup će vas dovesti do suza i ostaviti bez reči! 

Pinkove zvezdice: Ljubin nastup će vas dovesti do suza i ostaviti bez reči! (VIDEO) Promo



Prvih 14 nastupa videćete u petak, a spektakl je mala reč za ono što su Zvezdice pripremile za publiku u regionu. Petogodišnjeg Ljubu Stankovića svi nazivaju čudom od deteta, a ove nedelje predstaviće se pesmom "Oro" Jelene Tomašević. Ljuba ne samo da je digao ceo žiri na noge, već ih je i rasplakao. Jelena Tomašević nije mogla da sakrije suze nakon Ljubinog izvođenja njene evrovizijske pesme, a ceo žiri je bio na nogama nakon završenog nastupa.

Tomislav Božović otpevaće pesmu "Show Must Go On" grupe "Queen", koju su mnogi takmičari izveli u ovom šou programu, ali nijedna interpretacija nije izazvala ovakve emocije kod žirija. Valeria Voikova izvela je emotivnu baladu "Hallelujah" Aleksandre Bjurk i oduševila sve u studiju. Fantastična Teodora Marković dobila je ovacije nakon što je izvela pesmu sa Rijaninog poslednjeg albuma "Love on the Brain". Teodora-Tara Stojanović još jednom je pokazala zašto je žiri opčinjen njenim nastupim, otpevavši veliki hit grupe "Clean Bandit", An Mari i Šon Pola, "Rockabye". Sjajna Mia Mustafa otpevala je Rijaninu pesmu "Man Down" i scenskim nastupom oduševila žiri. 

Pored njih, videćete i nastupe: Selme Beriše, Maše Tanasković, Ognjena Repanovića, Sofije Stević, Anje Spasić, Emilije Mitrović, Relje Ćetkovića i Luke Utvića. 

Ne propustite spektakularnu emisiju vašeg omiljenog šou programa "Pinkove zvezdice" u petak 23. marta od 21:45 časova samo na TV Pink!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>