Zadruga

Parovi

Zadruga: Luna razočarana - Ja sam umrla! Danas je dan mladenaca! Vidim nema vas! (VIDEO)

Nakon gostovanja u emisiji Sloba i Luna se vratili u rijaliti "Zadruga". Luna razočarana - "Ja sam umrla! Danas je dan mladenaca! Vidim nema vas!"

Zadruga: Luna razočarana - Ja sam umrla! Danas je dan mladenaca! Vidim nema vas! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Posle gostovanja u emisiji kod Ognjena Amidžića, Slobodan Radanović i Kija Kockar, vratili su se u "Zadrugu", gde ih je na vratima dočekala Gordana Džehverović. Sloba je odmah krenuo u spavaću sobu, jer je u krevetu očekivao da vidi svoju devojku, Lunu Đogani, međutim ona je bila u kazinu gde se provodila zajedno sa ostalim ukućanima u toku žurke, koja je počela u tom trenutku. Pozdravio se sa  kolegama koji su gosti žurke, pa se kratko zagrlio sa devojkom Lunom, nakon čega mu je ona okrenula leđa. Ostali ukućani odmah su počeli da se raspituju kako je izgledalo gostovanje sa Kijom u emisiji "AmiDži šou". Sloba je kratko odgovorio:

"Mislio sam da će biti gora".

Nakon nekoliko minuta Sloba i Luna su se osamili, nakon čega joj je pevač pričao kako se proveo u emisiji Ognjena Amidžića zajedno sa svojom još uvek zakonitom suprugom Kijom Kockar:

"Kul je bilo! Nisu bila škakljiva pitanja. Bila ona igra koliko se poznajemo i ja na tabli napišem Luna! Bila tako neka pitanja! Šta sebi zameram, kako se to dogodilo, kako smo se upoznali, gde smo se prvi put Kija i ja poljubili ..."



Luna je u jednom trenutku čak i napustila žurku, a iskreno je iznela svoje strahove:

"Ja sam umrla!  Danas je dan mladenaca! Vidim nema vas! Odmah sam pomislila da ste se nešto posvađali! Onda mi Maca prilazi, kaže da se razočarala u tebe".

Pogledajte u video snimcima šta se sve dešavalo nakon gostovanja supružnika u emisiji "AmiDži šou".

 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>