Zadruga

Parovi

Zadruga: Veliki šef je ljut na zadrugare. Kazna, smanjenje budžeta!

Veliki šef rijalitija "Zadruga" ljut je na zadrugare zbog sušenja veša svuda po kući. Kazna za njih je smanjenje budžeta.

Zadruga: Veliki šef je ljut na zadrugare. Kazna, smanjenje budžeta! Screenshoot Youtube



Zadrugari su upravo dobili pismo "Velikog šefa" koji uopšte nije zadovoljan njihovim ponašanjem, između ostalog i zbog toga što svoj veš suše svuda po kući što je inače zabranjeno. U pismu se navodi da gaće, majice i još gomila toga visi svuda, od gelendera do lampi po kući. Kažnjeni su smanjenjem budžeta za sledeću nedelju, što je naravno izazvalo pometnju među zadrugarima ali i svađe među pojedinima.

Zadrugari se često žale da su gladni, da su smršali i da su nervozni zbog toga ali ipak se ne trude da ispoštuju pravila "Bele kuće" kako bi im budžet bio veći. Neki u tom nepoštovanjem prednjače i vrlo često nisu za stolom dok traju sastanci. Ovoga puta na zub je Lepi Mića uzeo Nadeždu Biljić jer za vreme sastanaka ustaje od stola i odlazi napolje da puši. Nadežda se pobunila jer tvrdi da ustaje zbog bolova u kičmi, na šta se Saška Karan nadovezala, da ih produkcija nije obavestila da je ona zbog toga pošteđena. 

Neraspoloženje za stolom je veliko, a šta će iz svega ovoga ispasti do kraja sastanka, i da li Nadežda stvarno ima zdravstvenih problema zbog kojih izbegava sastanke, ostaje nam da vidimo.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>