Lepota

Ljubav

Želite da ofarbate kosu? Ovo su nijanse koje odgovaraju svakom tenu!

Želite da ofarbate kosu i promenite svoj izgled? Ovo su nijanse koje odgovaraju svakom tenu!

Želite da ofarbate kosu? Ovo su nijanse koje odgovaraju svakom tenu! Svet Plus



Poželele ste da promenite nešto na sebi, a poznato je da lepši pol nekako uvek kreće da pravi promenu od kose. Ipak, niste baš sigurne koja bi to boja i nijansa pristajala vašem tenu?! Ne brinite previše, ovo su nijanse koje savršeno odgovaraju svakom tenu.

* Bež

Možda zvuči kao dosadna, boja slonove kosti spada pod kategoriju bež tonova i odlično pristaje većini žena. Ona odlično pristaje kao bazna boja, a sve je popularniji izbor za boju pramenova, međutim, ova boja najupečatljivije izgleda kada do izražaja dođe izrastak, dok je bež nijansa spuštena od korena od prilike 2 centimetra.


* Pozlaćeni tonovi

Ovi tonovi najbolje nam pristaju tokom leta, kada ističu naš preplanuli ten i daju zlatni efekat našoj koži. Ako ste prirodna plavuša, probajte da svoju boju osvežite nekim prelivom, koji će vući na toplije tonove i vašoj kosi dati punoću i sjaj. Manje pramenova na zlatno lepše će pristajati osobama sa toplijim tenom, dok će svetlim osobama, izvanredno odgovarati široki zlatni pramenovi.


*  Medena nijansa

Ova boja nepogrešivo pristaje baš uz svaku boju tena. S obzirom na to da nije ni previše topla, ni previše hladna, ova nijansa smatra se idealnom, neutralnom varijantom. Odlična je i kao osnovna boja kose, ali i kao idealna boja pramenova. Ova boja je za nijansu tamnija od pozlaćene, pa je samim tim i bogatija.


*  Boja čokolade

Ova suptilna boja naročito je pogodna za prelazak iz crne u toplije tonove. Ona će vašem tenu dati dodatni sjaj. Reč je o savršenoj nijansi smeđe boje koja nije ni presvetla ni pretamna. Mnoge poznate dame se odlučuju baš za ovu nijansu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>