Ostalo

Smeno

Šta dužina dlana otkriva o vama?!

Dužina dlana može otkriti mnogo toga o karakteru, talentu, sklonostima. Izmerite i saznajte šta dužina dlana otkriva o vama! 

Šta dužina dlana otkriva o vama?! Svet PlusIzmerite svoj dlan prema uputstvima u nastavku i saznajte o sebi sve ono što dosad niste znali.

Levi dlan stavite na podlakticu, palac postavite u visini lakta, a srednji prst prema drugom dlanu. Ako vam srednji prst dolazi do zgloba, to znači da imate velike dlanove. Ukoliko je situacija obrnuta, prst ne doseže do zgloba, dlanovi su vam mali.

Ljudi koji imaju duge dlanove su perfekcionisti, dobro koncentrisani na detalje. Ako pripadate ovoj grupi, budite pažljivi jer perfekcionizam iscrpljuje, pa se u nekom trenutku može odraziti na vaše svakodnevno funkcionisanje. Svi računaju na vas kao na dobrog radnika koji svaki zadatak besprekorno obavlja. Pritom ste osjetljivi na kritike, impulsivni ste i često znate preterati. Dobro se slažete s drugim ljudima, čak ponekad sebe zanemarujete.

Osobe koje imaju male dlanove vrlo su sklone avanturi. Uživaju u riziku, vrlo su sposobni u rešavanju i najtežih problema. Ako pripadate ovoj grupi, dramatični trenuci vas pokreću, pa se mnogo bolje snalazite u kritičnim situacijama. Dobro vas je imati za prijatelja.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>