Region

Svet

Survivor: Biljana i Knez pokazali guze, Katarina opet ostala bez gornjeg dela (Foto)

Poznate ličnosti na Filipinima, ne prestaju da nas iznenađuju. Tačnije njihove raskošne obline koje sve manje i manje skrivaju kako od saboraca tako i od snimatelja.

Survivor: Biljana i Knez pokazali guze, Katarina opet ostala bez gornjeg dela (Foto)



Bez obzira da li je taktita u pitanju ili posledica višenedeljnog boravka u džungli, tek naši robizoni otvaraju jednu vrlo zanimljivu sezonu naturalističkog egzbicionizma. Biljana je tako imala svoj dan apsolutnog stapanja s majkom prirodom. I do sada je praktikovala jogu ali ovaj put je rešila da se potpuno opusti i zbaci sa sebe sve civilizacijske stege. Oslobođena krpica, graciozna gola Bilja šetala se plažom bez ikakve namere da se skloni od kamera. Biljana je nakon šetnje zakoračila u plavetnilo Pacifika i prikazala nam kako izgleda potpuno stapanje duha i tela sa prirodom. Biljana je dugo tako naga zamišljeno sedela u plićaku otkrivajujći nove boje života na dalekom horizontu.

"Taman posla da se stidim, pa Vesna i ja smo dugo bile same na ostrvu i sve vreme smo se kupale gole. Sintetika nam je užasno smetala, a kada smo počele da se kupamo obnažene, potpuno smo zaboravile da nas kamere snimaju. Pa nisam se šetala gola ulicom, već sam bila na pustom ostrvu i normalno je da sam se skinula". - rekla je poznata slikarka.



Katarina ni ovaj put nije bolje prošla u borbi. Borbena brineta ponovo je ostala bez gornjeg dela kupaćeg kostima ali je prava nevolja nastala kada se u klinču našla ni manje ni više nego sa omiljenim joj Andrejem. U košarci u vodi sve je bilo dozvoljeno: lakatnje, rampe, skok-šut, ronjenje... U žaru borbe, Andrej dobija udarac od Katarine, ali se ubrzo revanšira tako što joj, slučajno ili namerno, svlači donji deo kupaćeg. Nakon nekoliko trenutaka, Kaći se odvezuje i gornji deo, a samo pukom srećom, ovaj prizor ne remeti Kasuko koji pobeđuje. Ovo pleme po prvi put osvoja imunitet.
Ali ni ovde nije kraj egzibicionizmu naših takmičara. Bojana donosi odluku da je Knez taj koji će 24 sata provesti na udaljenom ostrvu u potrazi za imunitetom. Knez je verovatno čuo da kućni poslovi opuštaju, pa je pre ekspedicije odlučio da opere veš u plićaku. To ne bi bilo čudno, da veš ne pere kao od majke rođen.



Od tog prizora još je zanimljiviji razgovor koji je prethodno vodio sa svojim saplemenicama. Ponovo skrećući pažnju na svoj „ljubavni tepih“, kaže da su dlačice na njegovim junačkim grudima diskretne i atraktivne. Devojke se smeškaju, a Toni ga poredi sa Šonom Konerijem u „Džejmsu Bondu“. Ovakav kompliment ozariće Kneza, a još kada od Katarine čuje da je „opasan“, degradirani kuvar će skroz procvetati.



Bojana i Nikola i dalje negiraju da su u vezi. Edin je rešen da izvuče priznanje, pa postavlja direktno pitanje: „Da li ste vi momak i devojka?“ Tandem Rokvić – Barović odrično odgovara, zbog čega Aleksandra šaljivo i pomalo ironično zaključuje da su im se intimni izlivi mladog pevača i lepe manekenke samo pričinjavali...Šta li je bilo u njihovim glavama?U novom Kraljevstvu raspoloženje je mnogo bolje. Ne samo zbog Biljanine nove joga vežbe. Zmiki postaje Kraljica majka ostrva, Milan nalazi novi hobi - tetoviranje ali najveći biser tek sledi. Marko na plaži ispisuje ime svoje supruge i sa šoljicom kafe seda pored zamišljene Maje i upušta se u razgovor. Pita je: „Gde si Maki, šta ima novo?“ Iako gledaoci ostaju uskraćeni za odgovore njegove drage, Bulat saznaje sve što ga zanima, pozdravlja roditelje i prijatelje, i poručuje joj da će se videti uskoro.






Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Survivor

Povezane vesti:


>