Zadruga

Parovi

Zadruga: Ana Korać nabacuje Kiji svog bivšeg dečka. On je čovek tvojih snova! (VIDEO)

Ana Korać u rijalitiju "Zadruga" nabacuje Kiji Kockar svog bivšeg dečka. "On je čovek tvojih snova, sve što ti voliš on voli tri puta više."

Zadruga: Ana Korać nabacuje Kiji svog bivšeg dečka. On je čovek tvojih snova! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Kija Kockar se na prvu sprijateljila sa Anom Korać i deli sa njom sve što joj je na duši, a ovoga puta su imale veoma zanimljiv razgovor. Inspirisana onim što je čula od Kije, Ana je razmišljala o svojim bivšim momcima, pa je došla na ideju da bi njen bivši dečko savršeno pristajao njenoj Kiji. Ana je objasnila zašto tako misli:

"Znaš šta mislim, moj bivši dečko je čovek tvojih snova. Znači, sve što ti voliš on voli tri puta više. Škampe, vino, putovanja, bukvalno sve, sve, a radi od jutra do mraka. Mnogo je kulturan i lep, baš lep dečko, napunio sad 30 godina. Ne znam zašto nismo uspeli, nismo verovali jedno u drugo. Ja sam bila u Beogradu, on je bio van Srbije. Nikad se mi ništa nismo svađali, ostali smo u dobrim odnosima, ali kod mene jednom kad pukne to je to, osim jednog kom se uvek vraćam, ali on je baš tvoj tip muškarca. I porodica mu je, ma kraljevi, ne možeš da veruješ. Ali šta ćeš, ne možemo da budemo zajedno mnogo smo različiti. On ne voli da se svađa, ja obožavam kad mi je dosadno".

Kija joj je odgovorila da Andrija uopšte ne voli da se svađa, da nije u tom fazonu ali da ni ona sama nije. Otkrila je i da ne voli muškarce koji se inate jer ona može da ne priča najduže sat vremena. Dok Ana Korać priznaje da voli da se inati i uvek čeka da partner njoj priđe.


Kija se u međuvremenu prisetila svega što joj se desilo otkad je njen još uvek zakoniti suprug Sloba Radanović  prevario pred milionima sa Lunom, ali nije sakrila i da se boji šta će se tek desiti kada napusti rijaliti:

"Ja sad vraćam film i ne mogu da verujem da sam doživela ovo, ja imam osećaj kao da se ništa nije desilo, čudno mi što nisam došla da ga šamaram, pakao od života da mu napravim." Na šta joj je Koraćeva odgovorila da ne zna šta da joj kaže ali da njoj fali da bude zaljubljena, kao i s**s. 

Slobina još uvek zakonita supruga se plaši da razvije osećanja jer ne zna šta će biti kada izađe:

"Bojim se da razmišljam o njemu (Andriji). Stvarno se tripujem, šta li radi sada..."

Ovaj iskreni razgovor između dve zadrugarke možete pogledati u video snimcima koji slede.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>