Zadruga

Parovi

Zadruga: Da li će Anabela zameriti Luni zbog iznošenja ovakvih stvari pred kamerama?! (VIDEO)

Da li će Anabela zameriti Luni zbog iznošenja ovakvih stvari pred kamerama rijalitija "Zadruga"?! Ona je do sada već iznela mnogo toga iz privatnog života što se njenim roditeljima nije dopalo.

Zadruga: Da li će Anabela zameriti Luni zbog iznošenja ovakvih stvari pred kamerama?! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Neke situacije su Luni ostale duboko urezane u sećanje i da li zbog zatvorenog prostora ili nostalgije za kućom i roditeljima, tek ona često otvori dušu pred zadrugarima. Ovoga puta ispričala je o događaju kada je njena majka Anabela Atijas bila na plastičnoj operaciji zbog ugradnje silikona u grudima:

"Ja sam imala 6 godina možda, tad je moja mama radila silikone. I ja sam spavala, a ona obukla neku svilenu pidžamu sivu. I ona ustala, plače! Legla i nije mogla da se pomeri. Ja plačem sa njom, a ona vrišti! Dižem ja nju, moj tata hvala Bogu došao, tu pidžamu nikad nije obukla".

Luna je dodala da nikada neće zaboraviti taj trenutak, koji je njoj i te kako teško pao. A da li će Anabela zameriti zbog ovoga ili će imati razumevanja zbog toga što je njena ćerka u zatvorenom prostoru već sedam meseci, preostaje nam da vidimo.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>