Zadruga

Parovi

Zadruga: Andrija ne gleda rijaliti i trpi veliki pritisak porodice zbog Kije Kockar!

Andrija Lazović ne gleda rijaliti "Zadruga" i trpi veliki pritisak od strane svoje porodice zbog Slobine supruge Kije Kockar. 

Zadruga: Andrija ne gleda rijaliti i trpi veliki pritisak porodice zbog Kije Kockar! Print screen / Instagram



Kija Kockar pre nekoliko dana sve je iznenadila izjavom u rilajilitiju ''Zadruga'' čime je dovela u pitanje vezu sa mladim biznismenom iz Budve Andrijom Lazovićem:

"Moj muškarac mora da bude finansijski obezbeđen. Da ne živi sa roditeljima, da ima pametan humor i da ne puši. Pa momci, javite se".

Andrija Lazović je za Pink.rs izjavio da je trenutno fokusiran samo na posao i da nema vremena da prati kako se Kija ponaša u rijalitiju: 

"Trenutno nemam vremena da pratim Kijino učešće u ''Zadruzi''. Posvetio sam se poslu i obavezama koje imam oko lokala jer mi kreće sezona za oko mesec i po dana ovde u Crnoj Gori. Sve što saznam, saznam putem društvenih mreža, moji bliski ljudi znaju da ne treba time da me opeterećuju" - kaže Andrija za Pink.rs i dodaje da trpi veliki pritisak od strane svoje porodice zbog cele situacije, ali otkriva i da li će uprkos svemu ostati uz Kiju do kraja: 

"Ne prija ni meni, a ni mojoj porodici to što sam svakog dana po novinama. To je veliki pritisak, nikom to ne bi prijalo. Ostajem pri tome što sam vam i ranije rekao, da ću Kiju sačekati kada bude izašla iz ''Zadruge''. Što se mene tiče, videćemo kad bude izašla sve, a sada ne želim da se opterećujem onim šta ona tamo radi i izgovara".

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>