Zadruga

Parovi

Zadruga: Sanja Stanković prevarila Matoru sa Kijom Kockar!? (VIDEO)

Čudni su odnosi među ljudima u rijalitiju "Zadruga" i vrlo lako dolazi do preokreta, a ako je verovati svemu što izgovore, novost je da je Sanja Stanković prevarila Matoru sa Kijom Kockar!

Zadruga: Sanja Stanković prevarila Matoru sa Kijom Kockar!? (VIDEO) Screenshoot YoutubeKija Kockar je tražila od "Drveta mudrosti" da joj ispuni muzičku želju, a zauzvrat je morala da mu otkrije jednu tajnu. Dugo se kolebala da li sme da kaže ono što se dogodilo pre nekoliko dana u "Beloj kući", jer se to ne tiče samo nje, već i Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore. 

Nakon što je dobila dozvolu od Sanje, otrčala je u "Rajski vrt" i ispričala svoju tajnu:

"Sanja i ja smo pre dve, tri nedelje poljubile, ali to niko ne zna. Poljubile smo se na blic, iz zezanja. Morala sam da pitam da li to smem da kažem, da me ne ubije Matora, svi znamo koliko je ona zaljubljena. Poljubile smo se u usta, na blic. Ja sam pitala Sanju da li smem da kažem i ona je rekla da mogu, da ne bi bilo posle ubistva, samoubistva. Sanja nije bila prva žena koju sam poljubila na blic, ali nije bilo sa jezikom ili nešto više od toga."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>