Svet

Region

Igra prestola: Fotografije koje potencijalno spojluju bitan deo osme sezone! (VIDEO)

Serija "Igra prestola" za kojom je poludeo svet, sačekaće 2019. godinu do svoje finalne sezone, ipak pojavile su se fotografije koje potencijalno spojluju bitan deo osme i poslednje sezone serije.

Igra prestola: Fotografije koje potencijalno spojluju bitan deo osme sezone! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Poslednji deo, odnosno poslednja sezona ove popularne serije bi trebalo da bude emitovana 2019. godine. Kao i Zima, osma sezona mora doći jednog dana. Sudeći po izjavama svačijeg omiljenog malog psihopate, Arje Stark, to bi mogao biti april, koji je ove godine rezervisan za drugu sezonu serije “Westworld”. Snimanje je završeno u decembru prošle godine, što daje samo četiri meseca za finalnu post-produkciju, a ako su epizode zaista toliko ogromne, taj kratak vremenski period nam je zabrinjavajuć. Ne sumnja se u to da će HBO uspeti da završi, montira i upakuje sve, već se sumnja da nas Mejsi Vilijams možda malčice laže. 

Noć je mračna i puna "tizera" o finalnom okršaju živih i mrtvih u osmoj sezoni "Igre prestola". Zapravo, toliko je puna tizera da se HBO panično trudi da se sudbina Vesterosa ne sazna do samog kraja. Realnost je što svemu svakako mora jednom doći kraj, pa i seriji koja je promenila poimanje televizijske produkcije.



Ako se uzme u obzir da će svaka epizoda velikog finala biti malo kraća od standardne dužine jednog filma, postoji mnogo toga dobrog čemu se možemo nadati. Ali, ne samo dobrog, piše IGN.

U Severnoj Irskoj gde je izgrađen zamak Starkovih - Zimovrel, uslikano je snimanje na kojem se vidi da je ceo zamak u plamenovima, a prisutni su izjavili da je bilo više od 200 statista za scenu bitke koja se tamo odigrala! To znači da će verovatni Zimovrel goreti i možda čak i biti uništen u osmoj sezoni.

Na kraju sedme sezone u Zimovrelu je ostala da vlada Sansa uz pomoć sestre Arje i brata Brena, a pretpostavlja se da su se upravo tamo zaputili i Deneris i Džon. Ako Zimovrel stvarno bude goreo, pitanje je zašto? Koji god da je razlog, načekaćemo se da potvrdimo ove spekulacije...

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>