TV Show

Parovi

Ognjen Amidžić pomislio da su kamere ugašene pa progovorio o Mariji Šerifović!

Ognjen Amidžić pomislio da su kamere ugašene pa progovorio o Mariji Šerifović, odnosno o njenom intimnom životu! 

Ognjen Amidžić pomislio da su kamere ugašene pa progovorio o Mariji Šerifović! Print screen / Instagram



Voditelj Ognjen Amidžić jednom nedeljno vodi emisiju u kojoj radi i intervju sa zadrugarima koji su nekim svojim ponašanjem u rijalitiju obeležili prethodnu nedelju.  Ovoga puta, Ognjen je ugostio Mikija Đuričića, a nakon što je formalni deo završen, voditelj je nastavio priču sa Mikijem, misleći valjda da su kamere ugašene. Njih dvojica su započeli temu o vezi Sanje Stanković i Matore, a Ognjen je progovorio o Mariji Šerifović :

" Znaš šta je problem kod lezbijki? Ja sam to čuo. Tome sam se ja na primer čudio kod Marije Šerifović. To znam po Mariji Šerifović jer imam zajedničke prijatelje neke, pa znam. One ulete kod žene. One su potpuni muškarci, a žene su, a imaju i ženskog u sebi i tačno znaju šta ženi treba u kom trenutku. Kaže od neke gluposti - zaštite, postavljanje, otvaranje vrata, pristupa ženskom. Ja sam to isto čuo od strejt žene. Znači, da ne možeš da veruješ kakav je to ulaz. To je ono što kažu niko ti neće popu*iti ko pe*er."

On je takođe dodao da dve zadrugarke Sanja i Jovana, po njegovom mišljenju i ne uživaju u vezi jer je to samo "kratkoročno dobro i da je večito neki problem".

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>