Zadruga

Parovi

Zadruga: Miljana Kulić pretila Dušanu Svilaru da će mu se creva vući po Beogradu!

Trudna Miljana Kulić u rijalitiju "Zadruga" uprkos trudnoći ne odustaje od nekih stvari na koje je navikla. Dušanu svilaru je ranije pretila da će mu se creva vući po Beogradu!

Zadruga: Miljana Kulić pretila Dušanu Svilaru da će mu se creva vući po Beogradu! Print screen / Instagram



Miljana Kulić je otkrila zašto je završila u policiji:

"Mnogo mi se dopadao, rekao mi je: „Hoću da se dopisujemo, da mi uplatiš kredit“ i ja u četiri ujutro preskačem prozor, po snegu bosa idem da mu uplaćujem kredit. On je učio „Korene“, o istoriji smo pričali. I on je prestao da mi se javlja i ja mu pošaljem poruku da ga uplašim: „Vući će ti se creva po Beogradu.“ Dušan me prijavio policiji. Zvao me inspektor za maloletničke delinkvente da dam izjavu. Rekla sam mu da mi se Dušan ne sviđa kao momak, već kao drug. Posle sam prešla u fan klub Darka Lazića."

Poznata Nišlijka je u rijalitiju "Parovi" ostala trudna sa bivšim suprugom pevačice Goce Tržan, Ivanom Marinkovićem, nakon čega je prešla u rijaliti "Zadruga" ali ni tu se ne smiruje. Izgleda da je sada bacila oko na cimera Marka Miljkovića. Postali su bliski, a Miljana tvrdi da je Marko pokušavao da je "smuva" kada je bio pod dejstvom alkohola:

"Marko je drugačiji kada popije, a trezan je super dečko. Rekla sam Andrijani da ga ne shvata ozbiljno kada popije jer tada lupeta i baljezga, ne seća se ničega ujutro. Ubeđivala sam je da nije loš momak. I mene je jednom pod dejstvom alkohola ubeđivao da započnemo vezu".

 On je izneo potpuno drugu verziju priče:

"Istina je da sam malo opušteniji kad popijem. Miljana je mene više puta pitala da budemo zajedno, da imamo seks. Ona se šalila, a ja sam odgovorio šalom. Rekao sam joj da ne mogu da budem s trudnicom. Svega se sećam kad popijem."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>