Ostalo

Sme�no

Horoskop i čokolada: Tajna veza!

Horoskop i čokolada: Tajna veza! Navodno postoji neka tajna veza između horoskopskog znaka i odabira omiljene čokolade.

Horoskop i čokolada: Tajna veza! Svet Plus



Pogledajte kako biraju čokoladni ukus, predstavnici horoskopskih znakova:

Ovnovi posebno vole jake ukuse pa će na primer rado odabrati čokoladu sa čilijem jer im se sviđa kombinacija slatkog i pikantnog. Sa ovim ukusima vole eksperimentisati i u vrućoj čokoladi.

Bikovi čokoladu doživljavaju kao nešto sveto, nešto bez čega ne mogu ni kada su tužni ni kad su srećni. Iako nemaju omiljeni ukus čokolade, vole jesti visokokvalitetnu čokoladu sa lešnjicima. Prilikom konzumiranja ove poslastice nemaju mere pa sebi i svojoj porodici rado kupuju velike čokolade.

Blizanci su poznati kao zaigrani i detinjasti, a to izlazi na videlo i kad je u pitanju izbor čokolade. Njih privlače paovanja u jarkim bojama koji skrivaju čokolade raznih ukusa i oblika. Međutim, njihov se izbor gotovo uviek svodi na klasičnu mlečnu čokoladu sa rižom. Predstavnici ovog znaka rado dele svoje čokolade sa prijateljima ili poznanicima sa kojima se žele sprijateljiti.

Predstavnici horoskopskog znaka Rak vole izrazito slatke čokolade i izbegavaju tamnu čokoladu jer im je previše gorka. Njihova omiljena čokolada je ona s mlečnim punjenjem, a sasvim sigurno će ih oduševiti čokoladna jaja sa belim punjenjem i malo hrskavih žitarica. Rakovi čokoladu vole jesti dok gledaju romantičan film ili dramu, a smatraju je i odličnim sedativom kod ljubavnih razočarenja, emocionalnih problema ili u trenucima tuge.

Lavovi čokoladu vide kao kraljicu slatkiša i konzumiraju je u velikim količinama jer osim što je ukusna, pokreće dobro raspoloženje. Privlače ih tipične žute boje bele čokolade. Posebno ih privlače velika i uočljiva pakovanja, a u zimskim danima vole piti vruću čokoladu serviranu u šarenim šoljicama.

Device pripadaju grupi ljudi koje vole čokoladu bez šećera koju kupuju u proverenim radnjama. Iako obožavaju čokoladu, paze na liniju i znaju da konzumiranje šećera, pa bilo to i u malim količinama, nikako nije zdravo. Njih zabavlja biranje čokolade bez šećera, a pritom im je potpuno nevažno radi li se o mlečnoj, tamnoj ili beloj čokoladi. Prilikom kupovine čokolade, uvek pokušavaju pronaći dobru meru cene i kvalitete pa će  kupiti tri čokolade po ceni dve.




Za Vage kažu da nisu najveći obožavaoci čokolade te da je, u strahu od gojenja, jedu u malim količinama. Gotovo uvek biraju tamnu čokoladu sa bademima, a sviđa im se i čokolada s lešnicima. Obično biraju najpoznatije marke pa nikada ne isprobaju čokolade malih proizvođača koje su često bolje i ukusnije, ali nisu dovoljno elegantno upakovane.

Iako su inače osobe koje se znaju kontrolisati, Škorpioni ipak ne mogu odoleti čokoladi. Kako bi udovoljili svom istančanom ukusu, biraju čokoladu sa punjenjem od mente jer smatraju da to punjenje čokoladi daje posebnu svežinu te joj poboljšava ukus.

Strelci vole putovati pa imaju priliku da isprobaju različite lokalne čokolade, a njihova je omiljena čokolada od alpskog mleka, najviše kvalitete. Ne vole je kupovati u radnji već više vole da im ih poklanjaju prijatelji koji putuju po Alpima. S obzirom na to da je za njih čokolada jedna od najvećih zadovoljstava u životu, svaku čokoladu tretiraju kao dragoceni predmet.

Osobe rođene u znaku Jarca uopše ne vole slatko i ne žele se zasladiti ni čokoladom. Oni uvek biraju čokoladu sa barem 85 do 95 posto kakaa. Izbegavaju čokolade koje imaju dodatak voća ili bilo čega drugog, a prilikom izbora čokolade ne vode računa o njenom pakovanju, već samo o sadržaju.

Predstavnici Vodolije vole isprobati nove ukuse pa i kad je u pitanju čokolada pokušavaju pronaći čokoladu koja će ih iznenaditi ukusom. Jedna od takvih je i mlečna čokolada sa punjenjem od jogurta od šumskog voća.

Ribe obožavaju čokolade sa kremastim, čokoladnim punjenjem bez obzira na ukus tog punjenja. Čokoladu mogu konzumirati u svako doba dana i noći, a među omiljenima im je bela čokolada sa pistaćima. Prilikom konzumiranja čokolade ne brinu se za kalorije jer im je najvažnije da ih čokolada čini srećnim.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Balkanska hrana

Povezane vesti:


>