Zadruga

Parovi

Zadruga: Njih dve su zaratile, a Marija Ana nije birala reči! (VIDEO)

Igra istine u rijalitiju "Zadruga" uvek izazove buru, a ovoga puta njih dve su zaratile. Marija Ana nije birala reči kojima će uvrediti svoju cimerku.

Zadruga: Njih dve su zaratile, a Marija Ana nije birala reči! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Odnos između Zorane Stefanov i Marije Ane je zategnut već duže vreme i to zbog Filipa Đukića, a novinar Milan Milošević je svojim pitanjem u "Igri istine" dodatno napravio haos. Naime, Zorana i Filip su dobili glavne uloge u novom projektu koji će biti sniman u "Zadruzi" i od tada su ove dve zadrugarke još jače zaratile. Svađa koja se dogodila sinoć je samo kap koja je prelila čašu. Zorana Stefanov se ovako branila:

"Ja sam znala da ću ja biti jedna glavna uloga, izabrana sam od strane vas, ne na svoju inicijativu. Sa druge stranu, glavnu ulogu igra Filip, ja sam znala da će to da izazove slične reakcije Marije Ane. Rekla sam da ja neću odustati od uloge, a ako neko drugi to ne želi da to prihvati, neka odustane, ja neću!"

Marija Ana Smiljanić, nije birala reči i vređala je Zoranu na najružniji način:

"Nije ljubomora u pitanju, to što ona kaže da se neće ljubiti sa njim, to je zato što se on zakleo da se neće poljubiti do kraja rijalitija sa njom i da ga ne privlači na taj način. Tu se ne pita ona, ja sam sa Filipom to rešila razgovorom. To je stvar principa, počela si da me hejtuješ, otkad sam ti rekla da me ne sprdaš na taj način, da me povezuješ sa Janjušem, da me hvataš za si*e. Filip je taj koji je rekao da je to ružno, da to ružno deluje napolju, da se tako ne predstavljam... Moraš da vodiš malo računa o higijeni, sediš na dasku preko koje svi pi*aju, ne brišeš se kada pi*aš, smrdiš kada dobiješ kao crkotina neka".

Zorana smatra da Marija Ana nije sigurna ni u Filipa, a ni u sebe i da ga zbog toga uslovljava:

"Da je sigurna, ne bi tako uslovljavala dečka. Da je govorila kako je predoziranog Filipa vodila na čišćenje, to je meni ponižavajuće. Ovaj psihopata ovde, mora da vređa druge kako bi uzdigla sebe. Sedi dole prostakušo jedna."

Rasprava između njih dve se nastavila u nedogled, obe su upotrebljavale teške reči ali ono što je izgovarala Marija Ana osudili su mnogi zadrugari. Detalje pogledajte u video snimku ispod teksta.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>