Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 17. mart 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 17. mart 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 17. mart 2018. godine! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Nove događaje najčešće doživljavate kao veliki teret. Položaj Meseca utiče na vašu emotivnu ili psihičku uznemirenost. Teže razlikujete svoje subjektivne želje u odnosu na realnu sliku. Sada nije trenutak da donosite neku važnu odluku.


Bik 21.4.-21.5.

Delujete napeto u situacijama kada saradnici imaju jednostavnije rešenje. Ako zatražite nečiju pomoć, budite spremni i na odgovarajuću protivuslugu. Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i ponašanje. Uznemireni ste i teže kontrolišete svoje emocije.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Delujete angažovano na različitim stranama, ali svoju okolinu posmatrate sa određenom dozom nepoverenja. Najbolje funkcionišete kada se oslanjate na ličnu procenu. Iritira vas partnerovo ponašanje ili namera da vas navede na svoj izbor. Neko u vama budi želju za emotivnom dominacijom i osećate dodatnu tenziju.


Rak 22.6. - 22.7.

Nalazite se u neobičnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika testira vaše mogućnosti ili da vas profesionalno iskušava. Različita pitanja za sada ostaju bez odgovora. Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnjičavost prema voljenoj osobi ili osećanje emotivne rezignacije. Podstičite u sebi sve pozitivne aspekte svoje ličnosti.


Lav 23.7.- 22.8.

Moguće je da vam izmiče jedna poslovna prilika, ali sada ne vredi žaliti. Usmerite svoju pažnju prema korisnim ciljevima. Nema potrebe da se takmičite sa saradnicima. Budite pažljiviji nego obično u izražavanju svojih emocija. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira na pogrešno ponašanje. Odložite sprovodjenje nekih odluka.


Devica 23.8. - 22.9.

Pred vama su različite obaveze koje zahtevaju zajednički dogovor o novoj ili boljoj organizaciji poslovnih interesa. Dobro odmerite lične mogućnosti i pažljivije birajte saradnike. Važno je da bolje razumete nečije afinitete, posebno kada imate različita uverenja. Nema razloga da se ponašate suviše zahtevno i nadmeno u društvu.


Vaga 23.9. - 22.10.

Delujete vrlo promišljeno i donosite razumna rešenja. Stil koji primenjujete okolina tumači na različite načine, ali svi vam daju za pravo da se nalazite na korak do uspeha. Pokušavate da osvojite nečiju emotivnu naklonost, ali kao da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Važno je da pravilno razumete nečiju poruku.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Imate utisak da vam neko uskraćuje mogućnost izbora. Bez obzira na veštinu i mentalne spekulacije koje primenjujete neko unapred i tačno predviđa vaše poslovne poteze. Taktika nadmudrivanja u odnosu sa voljenom osobom ne donosi željeni epilog. Morate da se vratite korak unazad kako biste raspetljali situaciju.


Strelac 21.11.- 21.12.

Nepotrebno se zapetljavate u različite poslovne situacije. Nemate dovoljno energije da se anagažujete na paralelnim poslovima. Neskromnost može da vas dovede u neprijatnu situaciju. Delujete suviše uznemireno. Ne možete da ostvarite sve svoje namere u susretu sa voljenom osobom. Očekujete novi rasplet događaja.


Jarac 22.12.- 19.1.

Delujete kao osoba koja ima efikasno rešenje za različite probleme. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume o uspešnom poslovanju. Mudro prećutkujete istinu o detaljima koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da podcenjujete partnerove mogućnosti.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Imponuje vam saznanje da vas neko predstavlja kao uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati deluju kao veliki podsticaj na okolinu. Osećate emotivnu naklonost i zajedničku inspiraciju u susretu sa voljenom osobom. Sjajno se dopunjavate na različitim nivoima.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ponekad nije dovoljno imati samo dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspešnu realizaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima. Nastupate suviše teatralno u svom ponašanju i vaše reči ne zvuče dovoljno ubedljivo pred osobom koja vam se dopada. Promenite svoj stil ponašanja.


Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Današnji dnevni horoskop


>