Parovi

Farma

Parovi: Zbog zdravstvenih problema Požgaj neće moći da ima potomstvo!

Aleksandru Požgaju, političaru i učesniku šeste sezone rijalitija „Parovi”, nedavno je dijagnostikovan tumor testisa, a pre nekoliko dana otkriveno je da zbog zdravstvenih problema možda neće moći da ima potomstvo.

Parovi: Zbog zdravstvenih problema Požgaj neće moći da ima potomstvo! Screenshoot Youtube



Požgaj i njegova supruga Ivana žele dete, pa ih je ovo saznanje veoma razočaralo. Kada je izašao iz rijalitija zbog zdravstvenog problema, niko u njegovoj okolini nije verovao da je u pitanju nešto ozbiljno, pogotovo jer je rekao da su mu najbolji stručnjaci rekli da će sve biti u redu. Ipak, pre nekoliko dana se poverio zajedničkom prijatelju da postoji mogućnost da ne može da ima decu. 

Aleksandar Požgaj ne može da se pomiri s tim. Ivana i on su dugo zajedno, a malo pre rijalitija ušli su u brak. Oboje su imali decu u planu i razgovarali su često o tome. Kako već dugo pokušavaju da dobiju dete, zabrinula ih je činjenica da do toga nije došlo. Ivana je još ranije proverila i utvrdila da je sa njom sve u redu, ali kada su pre nekog vremena proverili Aleksandrovo stanje, sačekala ih je neprijatna vest da njegovi spermatozoidi nisu aktivni u meri koja bi dovela do trudnoće.

On nije osoba koja se obično plaši ili žali, ali ovoga puta je u veoma lošem stanju. Znao je da će tumor imati određene posledice, ali niko nije slutio da će biti toliko ozbiljno. Ovih dana želi da proveri zbog čega je došlo do toga, da li je problem genetski ili je došao kao posledica terapije, lekova, ili stresnog i burnog života. Aleksandar mnogo voli svoju ženu i osim straha za zdravlje, boji se da će ovakav problem uticati i na njihov odnos. Ni u kom slučaju ne želi da ga Ivana ostavi, ali i sam zna koliko joj je važno da zasnuju porodicu. Svi ćemo biti uz njega šta god da se dogodi. Ne sećam se da mu se ikada desio gori period, a znam ga više od deset godina kaže izvor.

Sam Aleksandar Požgaj, ne želi ovo da komentariše već čeka ishod operacije.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>