Zadruga

Parovi

Zadruga: Jeziva ispovest majke Zorane Stefanov - Od straha i stresa čupala kosu! (VIDEO)

Jeziva ispovest majke Zorane Stefanov, učesnice rijalitija "Zadruga". Od straha i stresa čupala kosu sa glave, toliko da su joj ostajali pečati.

Zadruga: Jeziva ispovest majke Zorane Stefanov - Od straha i stresa čupala kosu! (VIDEO) Screenshoot video Telegraf



Žaklina, majka Zorane Stefanov, opisala je pakao koji je sa svoje petoro dece preživela sa bivšim suprugom Dejanom koji je tukao i decu i nju. U svojoj dramatičnoj ispovesti Žaklina kaže da je njen bivši muž bio alkoholičar, i da je jedino Zorana smela da mu se suprostavi. Žaklina je započela svoju strašnu ispovest:

"Bio je alkoholičar i sve nas je maltretirao. Jednom me je pretukao toliko da mi je curila krv iz usta. Otišla sam u Hitnu pomoć, onu su pozvali policiju i prijavili slučaj, a već sutradan on je sa istim tim policajcima ispijao kafu. Nije imao ko da nas zaštiti. Moju Zoranu je šamarao dok ne ostane bez svesti. Koliko je samo bila krvava. Dođe kući pijan i onda nas muči. Mene je davio u kadi, a jednom je počeo da me tuče dok sam spavala. Zorana je jedina bila hrabra da mu se supsrostavi. Otvarala bi vrata dok me je udarao u sobi i vikala: "Idi tuci svoju mamu, a ne moju". On ju je tada bacio na vrata i izbio joj vazduh. Zamalo se nije ugušila. Moja ćerka je tada sebi od straha i stresa čupala kosu sa glave toliko da su joj ostajali pečati. Sećam se, pravila sam joj razne frizurice kako bismo to sakrili".

Žaklina kaže da po pet dana nije imala deci hleb da kupi, dok je on sebi kupovao pivo. Njen pokojni otac joj je davao hleba i nešto hrane ali je i to morala da krije u komšiluku, kako njen muž ne bi video i oduzeo im i to. Krišom su jele, kada on ode negde od kuće. 

Pogledajte celokupan intervju sa Zoraninom mamom.

  

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>