Svet

Region

Brajan Feri 7. septembra u Štark Areni! (VIDEO)

Britanska muzička legenda, Brajan Feri, nastupiće 7. septembra u Štark Areni, u okviru njegove britanske i evropske turneje, sa svojim neverovatnim „live“ nastupom.

Brajan Feri 7. septembra u Štark Areni! (VIDEO) Bryan Ferry by Matthew Becker



Brajan Feri je jedan od najinovativnijih i najuticajnijih pevača i liričara u istoiji pop muzike, sa originalnom vokalnom briljantnošću i elegancijom koja oduzima dah. Od prvih snimaka sa grupom "Roxy Music" početkom 1970 godine, istakao se kao jedinstvena muzička pojava, a u svojoj dugoj karijeri, izdao je 15 albuma od kojih su mnogi dosegli platinaste tiraže. 

Šarmer za sve generacije, Feri, će 7. septembra u  Štark Areni izvesti klasične hitove iz njegovog solo repertoara i diskografije grupe “Roxy Music”, među kojima su: „Let’s Stick Together”, „Slave to Love”, „Don’t Stop The Dance”, “Kiss and Tell”, „Love Is The Drug”, „These Foolish Things”, „Price of Love”, „I Put a Spell on You” i mnoge druge. 

Brajan Feri je svojim izgledom, stilskom originalnošću, sofisticiranim tekstovima i muzikom baziranom na nostalgičnim odnosom prema staroj rokenrol eri iz 50-ih inspirisao niz bendova novog talasa i novog romantizma, među kojima su "Duran Duran", "Depeche Mode", "Spandau Ballet", "The Human League" i drugi.

Ulaznice za koncert Brajana Ferija će biti u prodaji od 16. marta na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na: www.starkarena.co.rs

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>