Region

Svet

Maležani snimaju film o Ceci, Norvežani je zovu u svoj talk show

Dok pojedine pevačice godinama pokušavaju da naprave  svetsku karijeru i hvale se navodnim uspesima van granica Srbije, Svetlanu Cecu Ražnatović  prepoznaju po imenu i svi znaju u svetu za nju a žele i još više da saznaju.

Maležani snimaju film o Ceci, Norvežani je zovu u svoj talk show



Tako je pre nekoliko dana na adresu pevačicinog sajta stigao zvanični mejl od najgledanije norveške televizije "TV2", u kom se pored brojnih pohvala na račun naše zvezde, upućuje poziv da se pojavi u njihovom tok šou programu koji je nalik onom koji vodi Opra Vinfri.

Emisija čiji je domaćin norveška voditaljska zvezda Trude Teige i u kojoj bi želeli da ugoste upravo Cecu, bavi se ličnostima koje su obeležile svetsku kulturnu i političku scenu, njihovim zanimljivim životnim pričama i putevima ka uspehu.

Tako je Trude dosad u svom popularnoj emisiji razgovarala sa Bilom Gejtsom, Ingrid Betankort, Bobom Geldofom, Sarom Ferguson, Robertom F. Kenedijem i mnogim drugim značajnim figurama svetskog džet-seta. Pored poziva za gostovanje u emisiji i posete novrškom glavnom gradu Oslu, Ceci je u stilu najvećih zvezda, obezbeđen upravo takav status sa svim plaćenim troškovima dolaska i boravka u ovoj evropskoj zemlji.

Osim Norvežana, na Cecin sajt se pre nekoliko dana javio i produkcijski tim filmskog studija “Monfils” koji se bavi produkcijom dokumentarnih i kratkih igranih filmova širom sveta.

Producenti studija “Monfils” zainteresovani su da snime dokumentarni film o najvećoj balkanskoj zvezdi Ceci Ražnatović, jer su fascinirani njenom biografijom i uspehom koji je postigla u regionu, a čak su, kako se navodi u mejlu i veliki fanovi njene muzike.

"Pored konkretnih poslovnih ponuda, našem sajtu stižu mejlovi fanova iz okolnih zemalja Bugarske, Rumunije, Mađarske, ali i one od obožavalaca iz Sjedinjenih Američkih Država, Rusije, Zapadne Evrope, pa čak i iz Južne Amerike i nekih azijskih zemalja, kojima jezička barijera u Cecinoj muzici očigledno ne predstavlja problem da je vole i slušaju. Da li će neke od ovih poziva Ceca prihvatiti, ostaje da se vidi, ali ono u šta smo sigurni je to da bi njena publika, kako u Srbiji, tako i širom Evrope i sveta, jako volela da se neki od ovih projekata realizuje, a Ceca, možda razmisli o angažovanju na svojoj internacionalnoj karijeri", piše na Cecinom sajtu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>