Region

Svet

Region

Ubice mog oca, prva epizoda druge sezone na Prvoj tv: Natalija prolazi poligraf!

Serija "Ubice mog oca", prva epizoda druge sezone od večeras na Prvoj tv u 22. časa. Natalija prolazi poligraf.

Ubice mog oca, prva epizoda druge sezone na Prvoj tv: Natalija prolazi poligraf! Print screen / Instagram



Nastavak intrigantne i zanimljive radnje kriminalističke serije "Ubice mog oca" koja je tokom prve sezone oduševila gledaoce, konačno je stigla i na Prvu tv. Sećamo se zapleta i raspleta u prvoj sezoni, a priča druge sezone se nastavlja upravo tamo gde je i stala. Da se ipak podsetimo: U poslednjoj epizodi prve sezone serije, otkrili smo da je Natalija ubila svoju ćerku Milicu i da se inspektor Aleksandar Jakovljević susreo sa još jednim problemom pošto je njegova devojka Jelena ranjena. 

U prvoj epizodi druge sezone, zatičemo ljutitog inspektora Jakovljevića koji se iz petnih žila trudi da otkrije ko je pucao u kafiću, ubio troje i ranio njegovu devojku Jelenu. Pevačica narodne muzike Biba je diva koja se suprotstavlja policijskoj torturi – Jakovljevićevoj, Mirko je “sladak” prema njoj. Nataliju zatičemo u zatvoru, gde dobija advokata, kojeg isteruje iz ćelije, ali i viče da bi trebalo sve da bude sramota jer žele da joj napakuju da je ubila ćerku. 

Dok Mirko i Aleksandar pričaju da li su pevač Lune i Žika bili mete, saznaju da Natalija negira krivicu i traži poligraf. Ispituje je detektiv kojeg igra Sergej Trifunović, koji ludi jer ona daje opširne odgovore – ne odgovara sa da i ne, već objašnjava gde je rođena, da joj je dosta muževljevog prezimena...

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>