Zadruga

Parovi

Zadruga: Šuška se među familijom da nisam normalan! Miki se poverio Goci! (VIDEO)

Dok su se takmičari rijalitija "Zadruga" spremali za spavanje, Miki se poverio Goci Džehverović o nekim ličnim stvarima, a onda joj rekao: "Šuška se među familijom da nisam normalan!"

Zadruga: Šuška se među familijom da nisam normalan! Miki se poverio Goci! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Miki Đuričić je sedeo ispred rehabilitacije i razmišljao o svom životu, kada se pojavila Gordana i upitala ga šta radi tako kasno sam. Rekao joj je da razmišlja i pravi planove, kao i da voli kad nema ko da ga prekida. Goca mu je rekla da je dobro kad čovek razmišlja i da uvek ima čemu da se nada, na šta je Miki izjavio:

"Ne nadam se više ničemu, Goco. Sutra punim 41. godinu".

Goca je shvatila da Mikija nešto muči pa je htela da ga uteši rečima da nikada nije kasno i da čovek ne sme da se predaje, da ima dobar entuzijazam.

"Pa to je jedino što imam. Stvar je u tome što se moje želje ne kose sa normalnim načinom života. Moji su mislili da nisam normalan, govorili su da nisam u vinkli. A i šuškalo se među familijom da nisam normalan, a to sve zbog rijalitija. Ne kaže mi to niko u lice, ali po slavama pričaju. Ma, boli me dupe"- bio je iskren Miki.

Goca je dirnulo ono što je Miki rekao, a pretpostavka je da je on sve vreme aludirao na to što nema dece. Iako je bio neutešan, ona je nastavila da ga motiviše kako bi promenio svoje misli. Njih dvoje su dugo razgovarali, a šta su sve jedno drugom rekli, pogledajte u video snimku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>