TV Show

Parovi

Ami G Show i zadrugari: Miki Đuričić večeras predstavlja novi ženski bend!

Ovog utorka od 23 časa, Ami G Show i zadrugari! Miki Đuričić predstavlja novi ženski bend koji će izvesti pesmu "Sex Bomb" Toma Džounsa.

Ami G Show i zadrugari: Miki Đuričić večeras predstavlja novi ženski bend! Foto Miloš Rafailović



Miki Đuričić predstavlja novi ženski bend koji čine Nadežda Biljić, Sanja Stanković, Andrijana Radonjić i vodi ih u emisiju Ognjena Amidžića " Ami G show". Da li će ostale zadrugarke biti ljubomorne?!

Ognjen Amidžić ugostiće Daru Bubamaru, koja će otvoreno govoriti o sukobu sa koleginicom i donedavno bliskom prijateljicom, Sekom Aleksić, povodom predstojećeg koncerta u Areni. Osim toga, Dara je odgovorila na Ognjenov izazov, a kako se izblamirala u kladionici, saznaćete ovog utorka u emisiji "Ami G Show".

Posle duže medijske pauze, u studio samo za vas stižu dva Spartanca, Džej Ramadanovski i Boban Rajović, da predstave duet koji nikog nije ostavio ravnodušnim. Džej će iskreno govoriti i o svim problemima sa kojima se suočio poslednjih godina. 

Kod Ognjena, pravo iz najgledanijeg rijalitija svih vremena "Zadruga", stiže estradni menadžer, pčelar i hedonista, neponovljivi Miki Đuričić-Kupinski, koji će premijerno predstaviti svoj novi zadrugarski bend!

Niko neće biti pošteđen ni Ognjenovih izazova, zato ostanite uz "Ami G Show" u utorak 13. marta od 23 časa samo na TV Pink - jer dobra zabava je zagarantovana!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>