Zadruga

Parovi

Zadruga: Saška Karan detaljno o cimerima - Slobi bih oči iskopala! (VIDEO)

Saška Karan u rijalitiju "Zadruga" detaljno o pojedinim cimerima. "Slobi bih oči iskopala, da sam na Kijinom mestu!"

Zadruga: Saška Karan detaljno o cimerima - Slobi bih oči iskopala! (VIDEO) Screenshoot YoutubeSaška Karan je u toku prethodne večeri razgovarala sa Ognjenom Amidžićem, a tema o kojoj se dugo polemisalo bila je u vezi sa Slobom Radanovićem, Lunom Đogani i Kijom Kockar. Ona smatra da Slobina i Lunina veza neće trajati duže od rijalitija:

"Ja sam već odavno rekla svoje mišljenje. Prosto ne verujem, koliko god da se oni trude. Njihova ljubav pršti, gori... šta ti ja znam. Ja sam 100% sigurna, mislim, ja im želim sve najbolje, glasam za ljubav, ali znajući iz nekog iskustva, tu neće biti ništa. Ja lično ne vidim njih dvoje zajedno."

Saška nije štedela reči da prokomentariše njihovu situaciju kada je Luni za rođendan stigla čestitka od prijatelja i porodice, a bila je jedina koja je otvoreno priznala da sumnja da Anabela nije poslala pozdrave svom zetu samo zbog toga što se tu očigledno nešto čudno dešava:

"Pa ja sam baš to komentarisala za njen rođendan. Čim ja kažem nešto, Sloba kao da mu je neko stavio feferonu u dupe. Ja uvek što kažem stojim iza toga. Ja sam bila ta koja je to komentarisala, Anabela koja je kao majka podržala njihovu ljubav i ta ljubav je kao toliko velika, mada ja to ne vidim tako. I sad odjednom majka nije ni pozdravila njega u toj čestitki. Ja stavljam sebe u taj položaj, imam ćerku. Ja bih naravno pozdravila dečka svoje ćerke, a ona je to izostavila. Mislim da njima nije to pravo, ali su pokušali da to stave pod tepih, a Anabela je na neki indirektan način mene spomenula, al ne na direktan. Zamerili su mi zbog toga."

Ljubavni trougao, privukao je pažnju miliona gledalaca koji su pomno pratili svako dešavanje u "Zadruzi", a Saška je javno iznela samo jedan razlog zbog kog je Kija svakodnevno napadana od strane mnogih:

"Kiju napadaju iz jednog razloga. Po meni, Kija je favorit. Ona je jedan od glavnih favorita. I sada svi koji pucaju na nagrade, svi oni gledaju da se očešu o nju kao aždaje, kao krokodili. Kako vreme odmiče i kako se približava kraj oni bi da je rastrgnu. Ja ne mogu da verujem da su ljudi spremni na sve i svašta samo da bi nju ponizili. Sad je kao ona imala se*s sa Filipom, pa većina bi je pojela. I sve ono što je bilo i za kamere, za wc šolju, Miki je tu najviše želeo da dokaže da je to istina".

Saška Kiji ne bi zamerila da joj se dopada Filip ili bilo ko drugi:

"Da sam ja na njenom mestu, Slobi bih oči izvadila. On je taj koji je nju kao njen muž prevario u rijalitiju pred milionima ljudi. I sada dođe ona i nju napadaju. Sad je ona kriva što brak nije uspeo. Pa, ljudi, gde mi živimo? O čemu se ovde radi? Ušla je, da se ne lažemo, finansijski momenat je vrlo bitan, što je normalno, ali ona je hrabra i ja lično ne znam da li bih ušla ovde na takvu situaciju ili bih ga sačekala."

U video snimku ispod teksta pogledajte šta je još Saška rekla Ognjenu Amidžiću.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>