Zadruga

Parovi

Zadruga: Osveta Đeksonu?! Mina Vrbaški u krevetu sa Tomom! (VIDEO)

Mina Vrbaški i Đekson imali su burnu vezu tokom rijalitija "Zadruga", a nakon poslednje žestoke svađe su i raskinuli. Mina u krevetu sa Tomom, da li je u pitanju osveta Đeksonu?

Zadruga: Osveta Đeksonu?! Mina Vrbaški u krevetu sa Tomom! (VIDEO) Screenshoot YoutubeĐekson je tokom poslednje svađe vređao Minu, a na kraju joj je rekao da sve znao o njoj i da mu je bila potrebna samo zato što su imali strastven odnos u rijalitiju. Mina je nakon svega odlučila da svoju pažnju usmeri ka novom zadrugaru Tomislavu Paniću. Za početak mu je pokazala dvorište, a primetno je bilo da su sve prisniji. 

Mina je i zvanično napustila sobu u kojoj je spavala sa Đeksonom, a onda je odlučila da se preseli u izolaciju kako bi bila sa Tomom. Niko nije očekivao da će tako brzo dati sve od sebe da preboli bivšu ljubav. Ipak, izjavila je da želi osvetu i da će mu prirediti isto što i on njoj sa Anđelom Vešticom, pa se uvukla Tomislavu u krevet, gde su razmenjivali nežnosti. Šta će se na dalje dešavati, ostaje nam da sačekamo i vidimo.


 


 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>